Előtérbe helyeznétek a sportot ha másodikos gyereketek a tanulásban nem jeleskedne?
Én igen.
Nem erőletetm feleslegesen azt ami nem megy, hanen támogatom abban amiben ügyes. Van egy minimum tanulmányi elvárásom, ne bukdácsoljon, de ha jó sportoló akkor segíteném ebben.
Engem is érdekelne, hogy mit értünk “nem jeleskedik” alatt.
Másodikban majdnem megbuktam matekból a szorzótáblából, de mégis kitüntetéses diplomát szereztem mérnökinformatikából 15 évvel később.
Harmadikban utáltam a helyesírást. Kiderült, hogy hetedikig nem diagnosztizálták a diszlexiámat/diszgráfiámat, meg amúgy hetedikben vették észre a beszédhibámat, ami miatt akkor csúfoltak is, szóval gondolom elég feltűnő volt. Mégis egész jó lett a helyesírásom és az írásképem is (gimiben mindenki az én jegyzeteimből tanult).
Anyum meg amúgy másodikban majdnem megbukott magyarból (szintén disz-es volt), aztán mégis orvos lett három szakvizsgával…
Ne írd le a gyereked. Az oktatási rendszer úgyis megteszi, te higgy benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!