Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyiket helyeznetek előtérbe...

Melyiket helyeznetek előtérbe 29 evesen stabil anyagiak es jól működő hazassag mellett?

Figyelt kérdés
Szülni egy gyereket vagy megcsinaltatni(az amúgy is megereszkedett, nem esztetikus) a melleiteket es ezáltal tolnia gyerekvallalast még pár evig? Nekem mindkettő fontos, mielőtt leszolnatok, mert vágyom gyerekre és tinedzser korom ota szégyenlem a melleimet.

2020. jún. 2. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Gyerek. Nekem alig van mellém, de abszolút nem zavar, olyan amilyen
2020. jún. 2. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Gyerek, aztán megcsináltatod.
2020. jún. 2. 18:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem a nagysagaval van problemam, hanem hogy lóg és mar kb nincs olyan melltartó ami kenyelmes lenne és normalisan allna. Nem akarok nagyobbat, se kisebbet csak egyszer vegre el tudjak menni ugy strandra higy ne kelljen 2 percenként igazgatni a melleimet, hogy nezzenek ki valahogy.
2020. jún. 2. 18:24
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Gyerek, ha mindenképp akartok.

Ha most megcsináltatod, aztán 2 év múlva belevágtok a gyerekbe, szoptatás után csináltathatod meg megint.

2020. jún. 2. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Kb 2szer mennél ki strandra, aztán megunnád
2020. jún. 2. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Praktikus okokból először gyerek aztán mellcsináltatás, mert szoptatás után csináltathatnád megint.
2020. jún. 2. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Szülés után érdemes.
2020. jún. 2. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a gyerekeket es nincs, de kiakadok, ne haragudj. Mar csak logikailag is gyerek utan jon a felvarratas, hacsak nem ketszer is akarod. Es a gyerek, igy, hogy nem szeretem oket, nagysagrendekkel fontosabn kerdes.
2020. jún. 2. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
14%
Kérdés hogy stabil házasság mellett minek van szükség mű csöcsökre.
2020. jún. 2. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
#9 Mondjuk azért, mert az ember a saját maga kedvéért szeretné jól érezni magát a bőrében.
2020. jún. 2. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!