Hogy helyeznétek el a gyerekeket ebben a házban? Hol legyen a babaszoba?
Ugyan ez a felállás nálunk is. Vagyis lenn szoba+nappali, fenn 2 szoba. Nálunk 2.5 év különbség van köztük.
Amikor a fiunk született, a mi szobánkban volt úgy 1 évig. Utána ment ki a nappaliba. A kicsi egyből a nappaliba került.
Amíg ilyen kicsik, nem alusszak át az éjszakát nem mennek fel.
A nagy most 3.5, a kicsi 1. És siman elvannak a közös szobában.
(Magunkhoz nem akartam már gyereket, nekem úgy fusztrált volt a házasélet. Ami 2 gyerek mellett kb 98%ban az ágyban zajlik egyenlőre)
Miert nyomorognanak egy kozos szobaban? Ha kulon szobajuk lenne akkor is egymasnal kotnenek ki elobb utobb amig ilyen kicsik, vagy epp egyutt mennenk anyuekhoz.
Nekem inkabb az az undorito amikor egy szobaban vagy a gyerekkel es mellette sze*elsz. En volt hogy igy nyitottam masokra es igaz a takari alatt voltak de a gyerek mellettuk jatszot, most is rosszul vagyok tole..
En se raktam a gyereket a nyakamra,attol meg hogy van gyerekem attol meg en is letezem es az igenyeim is.
2!
20m2en 2 gyerek aztán nagyon nyomorog 🤣
Nem, nem vagyok önző.... és felelős szülőnek érzem magam,köszi.
1#
Olvastam valahol, hogy a magyar addig nem vállal gyereket amíg minden gyereknek nincs külön szobája, viszont a cigányok úgy vannak vele hogyha minél többen élnek egy háztartásban, annál nagyobb áldás száll a házra :DDD
Én a kettő között vagyok, szerintem 7-8 éves korig felesleges a külön szoba, nyomorgásnak hívni meg egyenesen hülyeség. De egy idő után persze, hogy praktikus. Én még 11 évesen is néha átmentem aludni a 6 éves húgomhoz mert annyira megszoktam h azelőtt egy szobában aludtunk.
Nálunk 3 hálószoba van egymás mellett, mégis egy szobában laknak a gyerekek. :) Nekem praktikus volt, hogy egy helyre kell menni éjszaka, a nagyobb pedig alig várta, hogy beköltözzön hozzá tőlünk a kicsi.
Majd ha elkezdik pedzegetni, hogy szeretnének külön szobát, akkor szétköltöztetjük őket. Nem értem miért olyan ördögtől való ez.
Mondjuk én 10 éves koromig a tesómmal voltam, aki ráadásul más nemű is, mégis tök jól elvoltunk. Nem tudtam, hogy ez igazából kínzás volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!