Ezeken kívül kell még valami a babának? (sorolom miket vettem)
-babakocsi (mózeskosárral természetesen)
-bébihordozó bázistalppal
-babakocsi kiegészítők: pelenkázótáska, szúnyogháló, esővédő, pohártaró (bébihordozóhoz is van szúnyogháló, illetve esővédő)
-babaszobai kellékel alváshoz: takaró, zenélő forgó, hálózsák, rácsvédő, fejvédó, nyuszipárna, baldachin, vékony takarók (4)
-mózeskosár álvánnyal
-leander bölcsö
-bútor:140x70-es kiságy (matraccal), pelenkázó komód, gardróbszekrény
-pelenkázó matrac
-jatékok:játszószőnyeg, játszó henger, ülést segítő párna (ezt elraktam későbbre), 1-2 plüss, zenélő kisjátékok, babakocsijáték
-7 rövidujjú body, 4 hosszúujjú body, 5-6 napozó, 6 kisnadrág (hosszú) 56-62-es méret mindegyik
-180db pelenka, 8 csomag popsitörlő, popsikrém, habfürdő, pelenkakuka
-etetéshez: 8-10 cumisüveg, mellszívó, bébiételkészítő (szintén későbbre), 5 cumi, cumilánc
Kb. Ennyi dolgot vettem. Ha kimaradt volna valami irjatok, mi kell még.
37hkm
*bölcső
Illetve a szoptatós párnát, a kiskádat és a babafészket kifelejtettem
Tényleg a fürdőlepedő🙈
Illetve még elektromos hintát is vettem, csak az még kézbesítés alatt van.
Nekünk ezen sok felesleges cucc van. Viszont textil pelenkából sosem lehet elég.
(a pelenka és a törlőkendők 1 márka? Csak mert nem mindig válik ve egyből az első, ahogy cumiból és cumisüvegből sem)
2 gyerekem van, hamarosan 3 lesz, de azt se tudom, mi az a bázistalp, cumiláncot sosem fogtam a kezemben, rácsvédő, nyuszipárna, mózeskosár és állvány (van ágya, hordozója, kocsija, ez minek is?), mi a jóég az a leander bölcsőőő?? :D (itt már sírok a röhögéstől), ülést segítő párna??? (mielőtt ülni tud nem szabad ültetni, utána meg ül magától, szóval ez is csak valami felesleges cucc jó marketinggel, gondolom), és a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, hogy közel 200db pelenkát vettél próba nélkül. Minden gyerekemnek más méret, márka és anyag felelt meg. Ami az egyiknek jó, a másiknak kipirult a segge tőle, kifolyt a pisi, szúk vagy nagy volt, stb. 56 -os méret 2 hétig jó, a 62-es max. 1-2 hónapig.
5 cumi? Gyógyszertárból is kapsz majd 2-t. És ha olyan lesz a babád, mint az enyémek, akkor soha a szájukba se fogják venni.
Állj le a költéssel és gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!