Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezeken kívül kell még valami...

Ezeken kívül kell még valami a babának? (sorolom miket vettem)

Figyelt kérdés

-babakocsi (mózeskosárral természetesen)

-bébihordozó bázistalppal

-babakocsi kiegészítők: pelenkázótáska, szúnyogháló, esővédő, pohártaró (bébihordozóhoz is van szúnyogháló, illetve esővédő)

-babaszobai kellékel alváshoz: takaró, zenélő forgó, hálózsák, rácsvédő, fejvédó, nyuszipárna, baldachin, vékony takarók (4)

-mózeskosár álvánnyal

-leander bölcsö

-bútor:140x70-es kiságy (matraccal), pelenkázó komód, gardróbszekrény

-pelenkázó matrac

-jatékok:játszószőnyeg, játszó henger, ülést segítő párna (ezt elraktam későbbre), 1-2 plüss, zenélő kisjátékok, babakocsijáték

-7 rövidujjú body, 4 hosszúujjú body, 5-6 napozó, 6 kisnadrág (hosszú) 56-62-es méret mindegyik

-180db pelenka, 8 csomag popsitörlő, popsikrém, habfürdő, pelenkakuka

-etetéshez: 8-10 cumisüveg, mellszívó, bébiételkészítő (szintén későbbre), 5 cumi, cumilánc

Kb. Ennyi dolgot vettem. Ha kimaradt volna valami irjatok, mi kell még.

37hkm

2020. jún. 29. 13:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 A kérdező kommentje:

*bölcső

Illetve a szoptatós párnát, a kiskádat és a babafészket kifelejtettem

2020. jún. 29. 13:11
 2/70 anonim ***** válasza:
100%
Fürdőlepedő, babakád
2020. jún. 29. 13:12
 3/70 anonim ***** válasza:
100%
vízhatlan lepedők
2020. jún. 29. 13:13
 4/70 A kérdező kommentje:

Tényleg a fürdőlepedő🙈

Illetve még elektromos hintát is vettem, csak az még kézbesítés alatt van.

5/70 anonim ***** válasza:
91%
ruhapelenkák
 6/70 anonim ***** válasza:
86%
Felére se lesz szüksége. Nem kell ennyire túltolni.
 7/70 anonim ***** válasza:
6%
habfürdő és popsikrém elég 6 hét után. Addig gyógyszertárit kapsz. Illetve vatta a köldökápoláshoz.
2020. jún. 29. 13:15
 8/70 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ezen sok felesleges cucc van. Viszont textil pelenkából sosem lehet elég.

(a pelenka és a törlőkendők 1 márka? Csak mert nem mindig válik ve egyből az első, ahogy cumiból és cumisüvegből sem)

2020. jún. 29. 13:19
 9/70 A kérdező kommentje:
Kapatam gyógyszertárit, de még az én kezem yem bírja, így vettem Sudocremet(volt nálunk ismerősömék gyereke és bekentem a posiját és akkor derült ki). Elég érzékeny bőrű vagyok, gondolom a gyermekem is az lesz így csak natúrkozmetikumokat fogok nála használni.
 10/70 anonim ***** válasza:
80%

2 gyerekem van, hamarosan 3 lesz, de azt se tudom, mi az a bázistalp, cumiláncot sosem fogtam a kezemben, rácsvédő, nyuszipárna, mózeskosár és állvány (van ágya, hordozója, kocsija, ez minek is?), mi a jóég az a leander bölcsőőő?? :D (itt már sírok a röhögéstől), ülést segítő párna??? (mielőtt ülni tud nem szabad ültetni, utána meg ül magától, szóval ez is csak valami felesleges cucc jó marketinggel, gondolom), és a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, hogy közel 200db pelenkát vettél próba nélkül. Minden gyerekemnek más méret, márka és anyag felelt meg. Ami az egyiknek jó, a másiknak kipirult a segge tőle, kifolyt a pisi, szúk vagy nagy volt, stb. 56 -os méret 2 hétig jó, a 62-es max. 1-2 hónapig.

5 cumi? Gyógyszertárból is kapsz majd 2-t. És ha olyan lesz a babád, mint az enyémek, akkor soha a szájukba se fogják venni.

Állj le a költéssel és gondolkodj!

1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!