Ezeken kívül kell még valami a babának? (sorolom miket vettem)
-babakocsi (mózeskosárral természetesen)
-bébihordozó bázistalppal
-babakocsi kiegészítők: pelenkázótáska, szúnyogháló, esővédő, pohártaró (bébihordozóhoz is van szúnyogháló, illetve esővédő)
-babaszobai kellékel alváshoz: takaró, zenélő forgó, hálózsák, rácsvédő, fejvédó, nyuszipárna, baldachin, vékony takarók (4)
-mózeskosár álvánnyal
-leander bölcsö
-bútor:140x70-es kiságy (matraccal), pelenkázó komód, gardróbszekrény
-pelenkázó matrac
-jatékok:játszószőnyeg, játszó henger, ülést segítő párna (ezt elraktam későbbre), 1-2 plüss, zenélő kisjátékok, babakocsijáték
-7 rövidujjú body, 4 hosszúujjú body, 5-6 napozó, 6 kisnadrág (hosszú) 56-62-es méret mindegyik
-180db pelenka, 8 csomag popsitörlő, popsikrém, habfürdő, pelenkakuka
-etetéshez: 8-10 cumisüveg, mellszívó, bébiételkészítő (szintén későbbre), 5 cumi, cumilánc
Kb. Ennyi dolgot vettem. Ha kimaradt volna valami irjatok, mi kell még.
37hkm
#51 ezen az oldalon imádnak az emberek versenyt csinálni abból, hogy ki költ kevesebbet babaholmira.
Lehet én se vennék meg mindent a felsoroltakból, de eszembe nem jutna ezért kioktatni a kérdező vagy bárkit. Ő pénze, magánügy mit vesz belőle.
Én e helyett inkább napernyőt használnék mert sokkal jobban jut bele a levegő, szellősebb. Melegben meg jobb ha nincs ráhúzva a mózes teteje plusz ez a cucc, inkább egy napernyő, és a mózes tetejét addig tolnám fel amíg szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!