Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normalis eh a viselkedes egy...

Normalis eh a viselkedes egy 3,5 evestol?

Figyelt kérdés

Ra van kattanva a mondokakra most epp van 2 kedvemce es minden tulzas nelkjl EGESZ NAP ezt nyomja raadasul tobbnyir hadarva v halandzsazva. Veg nelkul… kozbe neha fel al maszkal a lakasban

Ossze vissza beszel egy csomoszor oltari hulyesegeket szetrobban a fejem tole. Akkora ertelmetlen okorsegeket mond h csak fogom a fejem h ez vajon normalis dolog?! A nap magy reszeben tok furan viselkedik, csak jon megy a hazban enekelget raadasul kb orditva v baromsagokat beszel… ez ok?! Ja meg ujabban allandoan a foldon vonaglik, fetreng megorulok tole

Azt meg gondolom mondanom se kell h kikeszit minket h allandoan MINDENBEN ellenkezik, tuti h mindent ugy akr csinalni ahogy nem kene ahh szornyu

Beteg es egesz nao itthon van 2 hete es minden este sirok mert egy sz.rnak erzem magam amiert alig varom h visszamenjen oviba mert elviselhetetlenul viselkedik es meg aggodom is h normalis e mert eskuszom neha ugy erzem mintha autista lenne ezekkel a fura dolgaival

2022. nov. 19. 14:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
Van rá esély, hogy autista. Az oviban is ez van? El kell vinni a pedagógiai szakszolgálatba.
2022. nov. 19. 14:33
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
Én mindenképpen elvinném egy kivizsgálásra autizmusra.
2022. nov. 19. 14:40
 3/17 anonim ***** válasza:
58%

Normális. De az nem, hogy egy szem gyerektől így készen vagy.

Az autizmussal fenyegetők meg barmok. Messziről se láttak még, csak divat lett minden hülyeségre ezt szajkózni.

Nekem van. Meg neurotipikus is. Na ő pont 3,5 és simán egész nap képes megállás nélkül nyomni. Énekelni, mondókázni.

2022. nov. 19. 15:42
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Ha aggódsz, akkor kérd ki az óvónők véleményét (de szerintem szóltak volna ha van gyanújuk)

Mindenesetre elég érdekesen fogalmazol a gyerekkel japcsolatban ahhoz képest hogy valamelyik szülője vagy. Lehet neked sem ártana segítség

2022. nov. 19. 15:43
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet csak, hogy nagyon ki vagy merülve? Ahogy fogalmazol nekem inkább az jön le. Amúgy szerintem sem autista, inkább egy kicsit nehezebb korszakát élő 3,5 éves. De nekem is nagyon bántja a szemem, ahogy írsz róla, de szerintem csak kiborultál. Pl. nem tudom mit jelent nálad az ökörség, de ja normális, hogy nem Platónról vitatkozik.
2022. nov. 19. 16:32
 6/17 anonim ***** válasza:
85%

A gyerekek ebben a korban még mindig abban a fázisban vannak, hogy ismerkednek a világgal, ebbe pedig belefér ez is.

Nem gondolom, hogy autista lenne emiatt. Felesleges rásütni a bélyeget.

Ellenben nálad lehet, hogy el kéne némi segítség, pihenés, mert már abból, ahogy fogalmazol, érezni, hogy túl magas a stressz benned. Hogy mitől lehet, azt csak te tudhatod, viszont ez hosszú távon sem neked, sem a gyereknek, sem a környezetednek nem fog jót tenni.

2022. nov. 19. 16:54
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen vegtelenul kimerult vagyok foleg h 1 hete szuletett a kisteso, hat kipihent nem vagyok
2022. nov. 19. 18:17
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez normális. 4 éves múlt a fiam. Mindig van valami kedvenc zene pl. és ezt énekeli megunásig (napokig,hetekig). Mindig van új kedvenc. Önmagában ez szerintem nem probléma.
2022. nov. 19. 19:00
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
Oh akkor most egy nagy ölelés neked. Dolgoznak a hormonok, engem még az is idegesített, hogy a férjem levegőt vesz. De képzeld bele magad annak a kicsinek a helyzetébe. Ott van egy új jövevény, aki “elveszi” az anyukáját, anya ideges, fáradt és már nem ő a kis “herceg/hercegnő”. Próbálja felhívni magára a figyelmet. Tudom, hogy nehéz de muszáj a kapcsolatotok miatt nyugodt maradni vele szembe is és ne rajta töltsd ki a teljesen jogos és érthető frusztrációd. Van valamilyen segítséged?
2022. nov. 19. 19:16
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

Dehogy érthető a frusztrációja!

Úgy beszél a saját gyerekéről, mint egy szardarabról.

"Baromságokat" dumál?

Érdemes volt még egyet pottyantanod, ha az elsőt se bírod elviselni.

2022. nov. 19. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!