Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek volt kis súlyú a gyereke...

Kinek volt kis súlyú a gyereke mikor iskolába ment?

Figyelt kérdés

Lányom most 4 éves, 12kg és 95cm. Szerintem 6 évesen 14, jobb esetben 15kg-nal nem lesz több.

Tele van energiával, makk egészséges, csak arányosan picike.

Tudom, még messze van az iskola, de kíváncsi vagyok hogy ismertek olyat aki szintén picike volt iskolakezdésre?

Van még minimum súly és magasság amit el kell érni?

2022. nov. 18. 13:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
A fiam 11 kg volt 1 évesen 2 évesen 12,majd 3 évesen lett 14 most fél év alatt 4 kgot hízott
2022. nov. 18. 16:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs súlyhatár. Régen 120 centi és 20 kg volt az elvárt.

Ezért nem engedtek, egy év múlva 7 évesen is csak magasságra értem el, súlyra csak 18 kg voltam.

Lányom 3 éves státuszon volt 98 centihez 13 kg.

Majdnem 7 évesen kezdte a sulit 119 cm és 18 kilóval.

2022. nov. 18. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Én pedig alacsony, kövér gyerekként kezdtem az elsőt. A legkisebb voltam az osztályban és 33 kg. Ráadásul lányként, s a tetejében még szemüveges is voltam. Ez meglátszott a tesis teljesítményemen is, se futni, se ugrani, kb semmit se bírtam. Csúfoltak is, ahogy bírtak, tiszta erőből.
2022. nov. 19. 05:48
 14/14 anonim ***** válasza:
57%
6 evesen, 17 kilosan kezdte a lanyom a sulit tavaly (116 cm volt). Most masodikos, 20 kilo, 1 ev alatt 3 kilot hizott, holott 5 es 6 eves kora kozott mindossze fél kilot. Szoval nehez ezt evekkel elore kalkulalni h vajon mekkora lesz. Es ha nagyon kicsinek talalod, még az 1 ev halasztast is megprobalhatjatok.
2022. nov. 20. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!