Problémás gyerekkel barátkozik a fiam. Mit tehetek, hogy kerülje a társaságát?
Tudom, ez genyán hangzik, nyilván tiltani nem akarom tőle, de valahogyan arra kéne terelni a fiam, hogy mással is barátkozzon. 4 évesek, egy óvodába járnak. Mióta barátok, a fiam kifordult magából, agresszív, ennek a kisfiúnak a dolgait utánozza.
Valami probléma van a kisfiúval, konkrétan nem tudom, hogy mi, de kapott kódot nem régen. Más is panaszkodott rá, fiamat is bántotta, de mióta össze vannak nőve a fiamat nem bántja, már együtt gonoszkodnak. Az óvónőtől minden nap panaszt hallok, kivagyoj, kérlek tanácsoljatok valamit, hogy oldhatám meg ezt.
Szerintem is felesleges máshova vinni, problémás gyerek mindenhol van.
Én leülnék vele beszélgetni, és elmondanám, hogy nagyon kedves dolog tőle, hogy ezzel a szegény Pistikével ilyen kedves. De kezelje kritikával az ötleteit. Nagyfiú már, ő el tudja dönteni, hogy mi a helyes, és mi a nem. És ha azt látja, hogy az a fiú olyasmibe akarja belevinni, ami az ő saját megítélése szerint helytelen, akkor mondjon határozottan nemet. Még ezzel jót is fog tenni Pistikének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!