Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerek táncos, zenés, mondókás...

Gyerek táncos, zenés, mondókás foglalkozására ciki maszkban menni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 22:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
A maszk alapból ciki.semmitől nem véd meg csak a politikusok ezáltal gyakorolták a hatalmukat az emberek felett.a vírus előtt sem hordta senki és nem egy ruhadarab fog megvédeni bármitől is
2022. nov. 17. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

A Covid óta két táborra szakadt a társadalom: maszkfóbiások és maszfetisiszták.

Covid előtt ha valaki maszkban jelent meg valahol akkor az értelmesebbje tudta, hogy annak vagy immunrendszeri, vagy szájsebészeti oka van.

Például ha egy nem rég szívműtött ember elmegy az unokája foglalkozására, hogy éljen egy kicsit, és maszkot visel, és azt lenézi valaki, akkor az csak egyszerűen egy tudatlan bunkó.

Miért kell azzal foglalkozni, hogy a másik mit visel, miben hisz, milyen neművel fekszik le, milyen zenét hallgat stb.? Érdemes lenne felnőni. Tök jó dolog.

Szóval, kérdező! Nyugodtan menj maszkban és hidd el, lesz olyan szellemi toprongy, aki ezt ki fogja nézni. Te meg csak mosolyogj a lelki szegénységén.

2022. nov. 21. 02:12
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

Úgy gondolom, hogy nem a szívműtött,lábadozó mamára van bízva a kisgyermek,hogy ő vigye a foglalkozásra. A maszknak ilyen üzenetei vannak:

1. Légúti beteg vagyok. --> Az ilyen mit keres kisgyerekek között? Be sem kéne engedni.

2. Nem vagyok beteg, de hipochonder vagyok és félek,hogy megfertőznek a gyerekeitek. --> Az ilyennek mi keresnivalója van egy gyerekprogramon?

3. Szájsebészeti műtétem volt. Nos,ha komoly műtétje volt, nem mondókázik. Nekem volt már egy pár szájsebészeti műtétem, SOHA nem említette az orvos a maszkot.

4. Valami egészen ritka és speciális bajom van, de ezt senki nem tudja, úgyhogy mindenki az 1. vagy 2. lehetőséget feltételezi, ezáltal rontom a hangulatot.

2022. nov. 21. 14:52
 14/16 A kérdező kommentje:

13

Teljesen igazad van. Kismama vagyok amúgy, azért félek, hogy elkapok valamit, de a másikat meg csak muszáj lenne vinni ide-oda, közösségbe. A 2-es ponthoz azért hozzátenném, hogy elvileg nem kéne félnem, mert beteg gyereket nem visznek közösségbe a szüleik. Ugye.

2022. nov. 21. 14:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj már. Nem értem ezt a felháborodást, meg hogy micsoda következtetéseket vonnak le egyesek abból, ha valakin maszk van. Távolkeleti országokban teljesen bevett, hogy influenzaszezonban sebészmaszkot hordanak - ha nem is mindenki, de sokan. Ha valaki lelki problémát csinál abból, hogy rajtad maszk van, az az ő baja, nem a tied.
2022. nov. 21. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
20%

Oké, de akkor szülésig maszkban fog járni, aztán meg azért,mert babája van? Vagy majd arra is maszkot ad? Miért kell hipochondernek lenni? Hogy bírtuk ki 2020-ig élve maszk nélkül? Őszintén biztonságban érzi magát,úgy,hogy párás, pállott maszkban rohangál? Annyira sajnàlom az ilyeneket, a gyerekeiket meg pláne.

A keleti országokban a légszennyezettség miatt hordanak maszkot amúgy,mert ez a maszk amúgyis csak a nagyobb részecskéket (por) szűri ki.

2022. nov. 21. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!