Mit csinálnál ha a gyereked bántaná egy másik gyerek a játszótéren, a bántalmazó szülei pedig nem tennének semmit?
Győri esetre gondolok mikor egy kislány több gyereket bántalmazott, az egyik szülő megunta a dolgot és arconütötte a bántalmazót.
Engem gyerekkoromban sokszor piszkaltak. Sok a neveletlen gyerek ez teny. Nos, vegyesek az erzeseim, nem tudom pl. mi tortent pontosan? Ha pl. latnam, hogy valaki bantja a gyerekemet, az ott tartozkodo szulok pedig nem szolnak erte, akkor hasonloan jarnek el, mint a 41 eves ferfi. Gondoljon barki amit akar! Nyilvan nem okoznek sulyos serulest, de minimum a fulenel fogva rangatnam oda a szulok ele! Ha ok nem fegyelmezik meg, akkor kitaposom a beluket ott helyben!
Szoktak mondani: agressziora, nem agresszio a megoldas! Nos, sok esetben sajnos de! Ez van amikor a szulok nem nevelik a gyereket, helyette a kezukbe adjak a telot es abbol "muvelodjon"!
Hany tini lett ongyilkos csak ebben az evben a tarsai piszkalodasa miatt? 7 eves..meg van hova fejlodnie, de ha nem kap 1-2 pofont az elettol, akkor belole is egy osztalytarsait terrorizalo kis sz@rhazi lesz.
Igaza van a szülőnek.
Nyilván nem megverni kell egy kislányt, de elrángatni onnan alap; engem is bántottak gyerekként, tudom, milyen szr, amikor mindenki téged pécéz ki, és tiniként majdnem öngyilkos lettem az iióta osztálytársaim miatt.
Érdekes, hogy mindig csak abból van hír, mikor az áldozat oldalán elszakad a cérna. Hogy előtte meddig és miket tűrt, az senkit nem érdekel.
Persze a hírben szereplő faszi azért elég erőteljesen átesett a ló túloldalára, de azért érdekelne, hogy mik voltak az előzmények, amitől így bekattant. Illetve a kislány szüleit is komolyan elővenném. Ők hol voltak? Miért nem léptek közbe? Miért nem figyeltek a gyerekükre?
Persze, az normális ezek szerint, hogy ha bántják a gyereked akkor betöröd a másik gyerek koponyáját.. gondolom amikor felnőttek bántalmaznak másokat nyilvánosan, akkor meg mindenki lapít, mert a felnőtt visszaüt, a 7 éves gyerek meg nem.
Ráadásul egy 7 éves nem felel magáért, a szülők felelnek érte, tehát eleve a szüleit kellett volna elővenni. Az sajnálatos hogy ennyi a neveletlen gyerek, ami még rosszabb, hogy még több a neveletlen paraszt felnőtt.
Ha bántják a gyerekem, rászólok a gyerekre, rászólok a szülőre és a saját gyerekem kiemelem a helyzetből. Nem bántalmazom a többi gyereket semmi esetben sem.
Hol vannak a sztoriban a büszke szülők? Mert az, hogy akkor nem tettek semmit, amikor a kis terrorista zargatta a többi gyereket, az sajnos majdhogynem megszokott. A kis nyuszóka azt csinál amit akar, anyuék nem akarják korlátozni a kreativitását. Egyértelmű.
De amikor a férfi elkapta, odavitte a többi szülőhöz, lefogta, kétszer is megütötte és még emelgette és dobálta is, azért ott percek teltek el. Ott miért nem léptek közbe? Azt írják, hogy a többi szülő előtt számon kérte, de a kislány nem válaszolt, ott miért nem szólalt meg a szülő? Itt nem csak a férfival vannak komoly bajok. Őt most jól megrángatják, jogosan, de vajon a kislány és a szülei tanulnak-e valamit az esetből? A szülőket számon kéri-e valaki, hogy mi a f_szért nem figyelnek a gyerekükre? Gondolom nem...
Aki szerint az a normális hogy betörik egy gyerek koponyáját, annak valami nincs rendben a fejében. Rászólni, igen! Közbelépni, igen! Akár lefogni, igen!
De úgy megverno hogy kórházba kerüljön? Remélem megkapja a büntetését az a felnőtt aki nem jobb egy ovisnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!