Bevásárlásnál egy 2 és fél éves gyereket az autóban egyedül hagyni? Ilyen őszi időben?
"Mert ugye 2 gyereket nem tudok egyszerre kell vinni és kocsiba ültetni."
Ha emeleti lakásban laknátok, akkor meg fent hagynád a nyolcadikon az egyiket, mert ilyen életképtelen vagy?
21... Komoly?
Felöltözteted őket, egyik kezedben az egyik, másikban a másik, és beülteted őket. Ezen mi olyan nehéz? Vagy ha már tudnak járni, kézenfogás, és be a kocsiba. Én nem értem, hogy ez miért olyan nehéz. Én úgy szoktam az autóhoz menni, hogy egyik kezemben a gyerek, a másikban 2 táska, a kulcs, így nyitom ki az autót is két foglalt kézzel XD
1 éves koruk után tanultak meg járni. Ekkor 12 kilók voltak.
Megnézném h hogy tartod a 2 kezedben a 2 gyereket (mert a hordozó addigra kicsi) nyitod ki az ajtót, kaput, kocsiajtót és ülteted be! A táskát vinni még kb se ugyan az mint egy gyereket. Szomorú hogy nem érzed a különbséget
De nyugodtan ki lehet próbálni!
A 8. emeleten meg van lift, illetve ahol van 8 emeletes ott van normásil tömegközlekedés is így lehetne babakocsizni
A bemész a másik gyerekért a házba és a bemész vásárolni között úgy cirka fél óra-óra különbség van, az nagyon nem mindegy. Ja az egy évesemet háti hordozóval viszem aki lassan 11 kg... te vagy életképtelen.
Igen volt olyan gyerek aki egy függöny zsinórral is megtudta fojtani magát bravúrosan volt aki beszlopálta a kézfertőtlenítőt a kocsiban és sorolhatnám. Nézz utána neten, hidd el a gyerekek megoldják ha nincs szerencséd és eleven 2 évesed van.
"8. emeleten meg van lift"
A negyediken (négyemeletesben) viszont nincs.
"Megnézném h hogy tartod a 2 kezedben a 2 gyereket"
Ésszel. Csatossal vagy dupla csípőülőkével.
"Én azért nem mertem reggelente az ikreket a kocdiban hagyni még a nagyot az ajtóig kisértem az oviba (covid időszakban nem. mehettem be) mert rengeteg az ilyen önjelölt rendőr!"
Még szerencse, hogy legalább ez elrettent, ha már magadtól nem tudod felfogni, hogy veszélyeztetnéd a gyerekeidet.
Nagyon sok baleset volt már abból, hogy autóban hagytak gyereket felügyelet nélkül, keress rá.
De most komolyan ugyan milyen veszély fenyeget egy alvó gyereket a bezárt kocsiban?
Azon kívül, hogy önjelölt rendőrök hülyéskednek meg betörik a kocsi ablakát?
Életképtelen a te gyereked lesz! Mert paramami még 5. osztályban is bekísérni majd a terembe az pici szeme fényét.
A stílusod pedig nyilvánvalóvá teszi h "remek" nevelésben részesül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!