Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem féltitek a gyereketeket...

Nem féltitek a gyereketeket az állatkertben?

Figyelt kérdés
Nyilván nem viszem túl közel, de az oroszlánoknál/tigriseknél nem féltitek? Vagy csak én parázom túl?

2022. nov. 4. 15:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Általában akkora plexifal van előttük, hogy ha akarna se tudna bemenni. Pécsen még nem voltam.
2022. nov. 5. 01:48
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
miután csak akkor vittek állatkertbe (meg úgy általában emberek közé) amikor már volt minimális értelmem és tudtam pl. egyszerű szabályokat betartani, (kézen fog, nem nyúl oda, nem mászik át...) nem volt mitől félnie az anyámnak. ha a gyereked nem értelmi fogyatékos, kb három éves korától semmi veszély nem leselkedik rá egy állatkertben, ha meg olyan nyomorék mint ez a nyugger is (vagy te vagy ilyen), akkor ígyis-úgyis csinál valami debilséget amiben megsérül. de akkor inkább ki se vidd a lakásból, mert az ilyen nyomorékok miatt mindig ártatlanokat büntetnek meg.
2022. nov. 6. 11:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyíregyházán víz választ el az oroszlánoktól. A tigristől rács.

De nem kell benyúlni.

2022. nov. 6. 12:48
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Villanypásztor is van mindenhol, a kerítés közelébe sem mennek az állatok.
2022. nov. 7. 11:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!