Nem féltitek a gyereketeket az állatkertben?
Figyelt kérdés
Nyilván nem viszem túl közel, de az oroszlánoknál/tigriseknél nem féltitek? Vagy csak én parázom túl?2022. nov. 4. 15:24
11/24 anonim válasza:
Nem. Minumum egy üvegfal választja el vagy egy rács és azon kívül mégegy korlát. Nyilván nem mehet azon be (nem is akar), kinyúlni onnan az állat nem tud (nem is akar). Hameg valami véletlenek sorozata miatt ki is jut jobban bevan az sz...va, minthogy támadjon, mert nem a saját területén van. Meg ezek jól vannak lakatva, nem fog éhségében támadni, ha ki is jön. (Max ha veszélyben érzi magát). Ha benyúlsz az más, az az ő territoriuma, de ezek aránylag kézhezszokott állatok, attól persze vadállat, de azt akiről a hírek szóltak ha akarta volna nem csak rászorít figyelmeztetés képpen, hanem letépi a karját.
13/24 anonim válasza:
De féltem. Attól hogy az anyja, vagyis én ideg sokkot kapok mikor kifizetem az állatkerti belépő árát.
14/24 anonim válasza:
Troll kérdés. Ha mégse, akkor én saját magam féltem az ilyen emberektől,mint a kérdező. 🤯
15/24 anonim válasza:
Én még nem voltam olyan állatkertben, ahol a veszélyes állatok ketrece előtt ne lett volna még egy külön kordon, vagy a rács helyett ne üveg legyen, vagy az egész kifutó ne mélyítve legyen.
Max a papagájokat s a hasonlókat lehet piszkálni.
17/24 anonim válasza:
Nem
Dupla korlát van mindenhol
Oroszlán plexi mögött ( az konkrétan rá akart ugrai a kisfiamra, ő jól megijedt.. de a falat nem tudja összetörni)
18/24 anonim válasza:
Pecsen a vizilonal.igen. van 2-3 rács, kozte vagy 50 cm. En rosszul lettem. Egy ovodas gyerek is befer és le is nyeli a vizilo. A kozelebe se megyünk annak a kifutonak.
20/24 anonim válasza:
Eszembe sem jutott félteni. Mégis mi történhet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!