2 évesnek vennétek rugalmas autópályát vagy még kicsi hozzá?
Ilyenre gondoltam. Szerintem nagyon jó kis játék, de nyilván ha még nem tud vele mit kezdeni, akkor elnapolom. Karácsonyra épp hogy 2 éves lesz. Nyilván még építésnél segítség kellhet neki, csak nem tudom, hogy megépítve már rendeltetésszerűen használná-e vagy csak szétszedné és szétdobálná.
Sz én 2 évesem egyáltalán nem használná rendeltetésszerűen, sőt, lehet kárt is tenne benne. Nagyobbról maradt ra hasonló, megpróbalkoztunk, de csak dobálta szét, kalapált vele, félő volt hogy eltöri. Elraktuk még.
Nyilván nincs 2 egyforma gyerek, de inkább 2-3 év múlva lesz ez nekivaló. Tudom ez nem volt kérdés, de ráadásul baromi drága.
3 vagyok: tesco sajatmarkas fa vonatsint rakja ossze (asszem carousel a gyarto). Vettem pepcoban flexibilis vonatsines palyat is ilyet (1 hete kb) [link] imadja nezni egy kis eletromos auto robog vegig es ugy lehet hajlitani az elemeket ahogy akarom. Osszerakni nem tudja de
Imadja. En szoktam epiteni ugy hogy a kiskonyha alatt atmenjen mindenfele alagutat kitalalok. Szoktam keresztezni a ket vonatpalyat is. (A favonatot ezzel egyik a masik felett atmegy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!