Hogy lehet fejleszteni hogy szépen színezzen a 3 éves kislányom?
Figyelt kérdés
Most kezdte a ovit és szó ami szó elég gyengén szinez.2010. szept. 28. 10:02
11/12 anonim válasza:
Mozart meg 4 évesen komponált, én 35 évesen sem kottát olvasni nem tudok, egyetlen hangszeren nem tudok játszani és bot fülem van.
Nem is értem hogy jutott eszedbe összehasonlítani a gyerekedet mással egy olyan téren, amiben egyértelműen valaki vagy tehetséges vagy nem. Lehet a másik kisgyerek képzőművészet irányába fog orientálódni míg a te lányod megmarad botkezűnek. Én 35 évesen kb úgy színezek, mint a te lányod vagy a fiam és mégis itt vagyok. És eszembe sem jut fejleszteni magam. Azért nem buktam meg rajzból, mert nem buktattak abból, egyébként meg kitűnő tanuló voltam így vagy 4-est vagy 5-öst kaptam rá, ne rontsa le a bizonyítványom.
12/12 anonim válasza:
Finommotorosra pl gyöngyfűzés jó. De tényleg türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!