Mit lehet kezdeni egy gyerekkel, ha egyszerűen minden dolgát elhagyja?
Elsős
Abból áll az életünk hogy próbáljuk kinyomozni, mit hol hagyott el. Ő is szív vele, nemcsak én. És mégis másnap megint.
Hogy segítsek neki? Régen is ez volt, de az ovi azért nagyobb figyelemmel van a gyerekek holmijára.
Én is ilyen voltam. A portán külön szekrényem volt a megtalált dolgaimnak😂Anyám péntekenként összeszedte. Most se sokkal jobb a helyzet, annyi, hogy ma már inkább otthon hagyok dolgokat, az meg alap, hogy mindig legalább 2x indulok el, mert a lépcsőházban még eszembe jut, hogy otthon hagytam valamit.Nem feltétlenül figyelemzavar, lehet simán figyelmetlenség is. Kreatív/álmodozó gyerekeknél gyakoribb.
#10-ről jut eszembe. Egyszer még alsóban anyám a kezembe nyomta a szemetes zsákot, hogy dobjam ki. Hátamon a táska, kezemben tornacucc, szemetes. Beültem a padba, és azon gondolkodtam, mi ilyen büdös 😂 Persze, hogy vittem magammal, elfelejtettem kidobni.
Kisebbik lányom is figyelemzavaros, ő is mindent elhagy, itthon hagy stb.
Én már rosszul vagyok tőle, mert nem vagyok milliomos, hogy mindig pótoljam pár nap után a dolgait (nem csak a filléres dolgokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!