Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig normális együtt fürdeni?

Meddig normális együtt fürdeni?

Figyelt kérdés
Én még szoktam a 4 éves lányommal kádban együtt fürdeni, kb heti 1-2 alkalommal. A férjem nem szokott vele együtt fürdeni. Szerintetek ezzel rosszat teszek? De ő kéri sokszor, mert akkor játszunk sokat, én nem igénylem, szeretek magam zuhanyozni, de néha a kedvéért szoktam.
2022. okt. 23. 23:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

Sem én, sem a férjem nem fürödtünk együtt a gyerekkel egyszer sem.

És arra sem emlékszem, hogy valamikor a szüleimmel fürödtem volna gyerekként.

Nekünk nincs erre igényünk.

De egyébként én is azt mondom, hogy addig fürödjetek együtt amíg a gyereknek nem "ciki". Ha úgy érzi, akkor úgy is mondani fogja, hogy már egyedül szeretne fürödni.

2022. okt. 24. 12:11
 22/29 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt megértem, én lezuhanyzok előtte és csak utána ülök be vele.

2022. okt. 24. 12:30
 23/29 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem tudom, nekem ez zuhanyzás után is gusztustalan… 😅 De kinek mi….
2022. okt. 24. 12:41
 24/29 anonim ***** válasza:
16%
Nekem nem gusztustalan, inkább ez minthogy a prűd szülők miatt a fel osztály átmenjen rajta csak mert bezzeg ő nem lesz prűd.
2022. okt. 24. 15:24
 25/29 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem a prűdségről szól, hanem a higiéniáról…. nem áztatom a seggem abban a vízben, amiben a gyerekem fürdik…🤮 Játszani megy együtt pancsolni a strandon szoktunk. Fürdőkádban meg fürdeni…
2022. okt. 24. 17:19
 26/29 anonim ***** válasza:
31%
Banyek én előtte alul megmosom magam utána ülök a kádba. Ennyi erővel ne nézd meg uv lámpa alatt a kezed mert meglepodsz milyen kézzel érsz a gyerekhez,tehát ne is érj a gyerekhez... mindenhol valójában van fekália darab csak nem látod😑
2022. okt. 24. 19:58
 27/29 anonim ***** válasza:
31%

Nem teszel rosszat. Amíg egyikőtöket sem zavarja, hajrá. Heti 1x engem (apa) is behívnak a gyerekeim, megmossák a hajam, szórakoznak ahogy lebukom a víz alá, habbal mókázunk, stb. 3 és 4 évesek, egy fiú egy lány. Majd ha nem hívnak, nem megyek, vagy ha külön akarnak fürdeni, külön fognak.

A higiéniai aggályok alaptalanok, igen súlyos nemi betegség kell ahhoz, hogy 200 liter vízben se híguljon jelentéktelen koncentráció alá. Ha anyuka deciliter számra eregeti a gombás vaginaváladékát, vagy apukának lángol a pénisze a szifilisztől, akkor értelemszerűen ne reszkírozza a gyerekekkel fürdést, de kb ennyi.

2022. okt. 25. 11:48
 28/29 anonim ***** válasza:
27%
Nekem abszurd helyzet ez furdokadban, ugyhogy sosem furodtem veluk. Apjuk neha olyan 4 eves korukig. Viszont ha csak tusolasrol van szo,akkor nem zavar még most sem (7 eves a nagyobb).
2022. okt. 27. 19:41
 29/29 anonim ***** válasza:
A nagyobb fiam 5,5 éves. Már nem fürdünk együtt. Még kicsi volt oké, volt többször is rá pl
2022. okt. 30. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!