Kisfiam 152cm 41kg 12éves és 10hónapos.Úgy veszem észre hogy kortársaihoz képest alacsony.Van miért aggódnunk?Vagy simán csak későn érő?
Gimi 9. osztályban a srácok közül páran a lányok válláig értek... Aztán két évvel később már egy fejjel magasabbak voltak az összes lánynál... :)
A fiúk később lódulnak meg.
12 évesen kb én is ekkora voltam.
Azóta 185cm vagyok. Nem vagyok így se túl magas, de éppen nem panaszkodom.
És ha alacsony marad kevésbé fogod szeretni vagy mi a franc?
Bakker, 20-22 éves koráig nő egy ember. Addig simán nőhet akár 20-30 centit is hirtelen.
Emlékszem öcsém hirtelen nőtt kb ennyi idősen rengeteget. Én 14 voltam, ő 12. Nyár elején a kb az államig ért, nyár végére meg fél fejjel magasabb lett nálam. 164 cm vagyok, öcsém 187.
Hasonló volt 7.és 8. osztály között, a fiúk mind kb egymagasak voltak a lányokkal, kövi évben meg majdnem mind nyakigláb lett.
Ti és a nagyszülők mekkorák vagytok? Gimiben volt egy osztálytársam (fiú), ő valóban nagyon alacsony volt, ő hormonális kezelést kapott.
8.
Apa:188cm
Anya:174cm
2 nagymama is van:164 és 176cm
2nagypapa:180 és 186cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!