Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Rettegtél" hogy mi lesz ha...

"Rettegtél" hogy mi lesz ha megérkezik a kicsi a nagy mellé?

Figyelt kérdés

Hogy éled túl az első heteket, mennyire borul a régi életetek, mit szól majd a nagy a kicsihez, hogy bírod majd mikor kettő ordít, nem fogja-e bántani a nagy a kicsit, óóóóó annyi a kérdés bennem és egyre jobban "parázok"...

35 h km

2010. szept. 27. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is teljesen paráztam.Most 2 hete itthon vagyunk a picurival és saját magamon meglepődök hogy az elsővel mennyivel nehezebb volt, mint most kettővel!
2010. szept. 28. 11:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenképpen elkezdek neki többet mesélni a tesóról. Bár ha tesót hallja _ mármint a szót- akkor rohan a pocakomhoz puszit adni, aztán nagy kérdőmn rámnéz és mondja, hogy Baba, hol!?!?! az összes UH-n ott volt, mindig mutatja a kivetítőn ,hogy szeme, meg baba, stb. szóval, érti valamennyire, de sztem még egyikőnk sem tudja mi vár ránk :DDD

Azért igyekszem pozitív lenni, de nem akarok mégegyszer abba a csapdába esni, hogy azt hiszem könnyű esztrádműsor lesz az egész.

2010. szept. 28. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is félek tőle!Mi is bevonjuk mindenbe és sokat mesélünk neki sokat beszélgetünk.Nálunk a "nagyfiú"3,5 éves és pl amikor finomat eszik ad egy falatot nekem,mert leküldi a kistesóhoz szintén puszit nyom a pocakra és örül,ha érzi vagy látja,hogy mocorog.Valóban már nemsokára kiderül és remélem mindenki könnyen veszi majd az "akadályokat".Én pl még azt sem tudom,hogy félnapos legyen az oviban vagy egész napos(annyira nem tetszik)pedig a bölcsiben egész napos volt és imádtuk:)

Egy szintén 35hetes:)

2010. szept. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!