"Nem játszom vele, mert megszokja, és akkor mindig akar majd" egy ismerős mondta a 3 éves gyerekéről. Ez csak nekem furcsa?
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 11:10
11/14 anonim válasza:
Egyik sem jó, ha nem játszik vele soha a szülő, azt elutasítottsagnak éli meg a gyerek, ha meg túl sokat játszanak vele, akkor nem tud kifejlődni a kreativitása és nem tudja magát feltalálni. Egészséges középutat kell találni. Nálunk úgy jött be hogy mondom mindig neki, hogy mondjuk még elmosogatok és utána megyek játszok vele, vagy hogy olvassuk el ezt a könyvet utána beinditom a mosást. Szóval így van egy kerete a közös játéknak.
12/14 anonim válasza:
Velem sosem játszottak a szüleim, manapság hogy felnőttem nem igazán mondanám, hogy le tudom kötni magam, nem vagyok életképtelen, de elég társaságfüggő. Amióta elköltöztem, néha el is felejtem hogy egyáltalán vannak szüleim. Valahogy nem igazán kötődöm hozzájuk. Nem haragszom rájuk vagy ilyesmi, de késztetést sem érzek, hogy kommunikáljak velük. A húgom ugyan így érez irántuk. A nővérem az egyedüli aki kötődik hozzájuk, de ő első gyerek volt, több foglalkozást kapott, meg a korkülönbség is nagy közöttünk.
13/14 anonim válasza:
ėn velem nem játszot anyåm igy olyan semmi kapcsolatom van vele .
én viszont mindig foglalkoztam a sajåt gyerekeimel,mesėt olvastam nekik,játszotam velük ,kirándulni vittem öket stb leg fiatalabbal ma is kirándulunk ,sėtålunk,sütünk . igy mindegyik gyerek 2 idősebb is ők már felnőttek ės legfiatalabb is szeretnek .
14/14 anonim válasza:
5: nehéz szívvel gondolok rá, hogy egy közös játékélményem sincs apámmal. De tényleg nulla. Öröm látni, hogy a férjem nem ilyen a kislányunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!