Mitől függ a jobb- és balkezesség?
Tudom, hogy mindkettő teljesen normális és elfogadott a mai társadalomban. Még jó! De érdekelne, mitől függhet... Létezik ezzel kapcsolatban egy tanulmány esetleg?
Kislányom úgy néz ki, balkezes lesz. Nagyon ügyes a bal keze, és ezt preferálja inkább. Egy idősebb ismerős minap rászólt, hogy ne azzal fogd, hanem a "szép" kezeddel. Hát, majdnem hátast dobtam. Ilyen még létezik? Gondolom, már csak idősek körében.
"a fiam terhessége iker terhességnek indult az orvos szerint"
Az orvosok szerint a legtöbb terhesség ikerterhességnek indul.
Nekem a családban abszolút senki nem balkezes csak én
Ha megpróbáltak volna atszoktatni szerintem egy analfabéta lennék, ennek ellenére ha valamiből csak jobbkezes van, pl konzervnyitó vagy egér azt nagyon könnyen használom
Csak meg kell nezni mennyi művész volt balkezes, máris büszke lehet rá az ember
Én is művészei iskolába jártam, csak ez éltet
Bár az ilyen száraz hivatalos pénzügyekhez valóban nem értek, nem is érdekel, az nem az én terepem, az tuti
Igen, én is hallottam, hogy a balkezesek kreatívak. Nekem egyébként eszem ágában se volt átszoktatni őt, oviba jár már, és ott sem próbálkoztak ilyennel. Ma már ez nem is vita tárgya.
Amúgy korához képest szépen színez és satíroz. Még bármi lehet belőle. 🤷😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!