Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért történik ez a gyerekkel?

Miért történik ez a gyerekkel?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..

A kérdés kiírása óta eltelt 2 év. Őszintén azóta nem is foglalkoztam a dologgal, egyszerűen nem énekeltem neki többet azt a dalt és nem mutogattam a szóban forgó videót.

De ma eszembe jutott, és kíváncsi voltam, hogy reagál rá. És olyan keserves sirasba kezdett. És ha kérdem, nem akar beszélni róla. Csak sír. Szerintetek létezik, hogy egy traumara emlékezteti? Még annyit hozzá fűznék, hogy azóta elváltunk az apukájával, és nem kizárt, hogy érte némi trauma, mivel az apja agresszív volt velem. De nem látok összefüggést a videó és a történtek között. Max hogy azok az időszakok amikor ezt énekeltem neki, azok voltak a nehéz idők, amikor is sok volt a vita. De nem emlékszem közvetlen egybeesésre.

2022. okt. 12. 22:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
21%
Rendkívül értelmes ember és csodálatos anya az, aki ilyet csinal. Büszke lehetsz magadra.
2022. okt. 13. 06:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Ezt melyik részére érted?
2022. okt. 13. 08:13
 3/18 anonim ***** válasza:
38%
Arra, hogy konkrétan tudod, a gyereked fel attól a xartol, ennek ellenére te csakazertis lejatszod neki, mert kíváncsi vagy, mi történik. De látom, a cinizmus nem érted, se te, se a másik lepontozo....
2022. okt. 13. 08:17
 4/18 anonim ***** válasza:
67%

#1 neked elgurult a reggelről a gyógyszered?

Honnan TUDTA volna hogy még mindig fennáll a probléma.

Engem is érdekelne (ha én lennék az anyja) hogy most h jobban ki tudja fejezni magát, eltudja e mondani hogy mi a baja vele

2022. okt. 13. 08:20
 5/18 anonim ***** válasza:
29%

4!

Jaja. Végül is igazad van. Tegyük fel félsz a pókoktól. A párod meg két évente eléd tesz egy madárpókot, hogy lassa, félsz e még. 🤷‍♀️

2022. okt. 13. 08:23
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

A lányom 2 évesen félt a Mikulástól. Láss csodát 4 évesen már nem. Érdekes, ugye?!

Ne hasonlítsd már össze a felnőtt és a gyerek félelmét!

2022. okt. 13. 08:48
 7/18 anonim ***** válasza:
16%

6!

Ne bizony. A gyerek félelmét komolyabban kellene venni. A felnőttet meg lehet ész érvekkel győzni, a gyereket nem.

2022. okt. 13. 08:49
 8/18 anonim ***** válasza:
93%

Mekkora egy szemellenzős nő vagy! Senki nem írta h nem veszi komolyan a dolgot. Jesszus! Úgy csinálsz mintha legalább egy szörnyekkel teli szekrénybe zárta volna a gyereket.

Engem bizony érdekelne h miért váltja ki ezt a reakciót a gyerekből. És most hogy nagyobb egyáltalán ki vált e valamilyen reakciót.

De megint csak a kérdező szidása az első reakció.

2022. okt. 13. 08:57
 9/18 anonim ***** válasza:
12%

8!

Azért vagyok szemellenzos, mert nem játszok le a gyerekemnek egy olyan dalt, amitől fél???? Ja. Oké. Akkor legyek szemellenzos. Vita vége, szia.

2022. okt. 13. 09:13
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Ez vitának nagyon gyenge volt. Abban vannak érvek. Te egyet se hoztál fel. Szia
2022. okt. 13. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!