Miért történik ez a gyerekkel?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
A kérdés kiírása óta eltelt 2 év. Őszintén azóta nem is foglalkoztam a dologgal, egyszerűen nem énekeltem neki többet azt a dalt és nem mutogattam a szóban forgó videót.
De ma eszembe jutott, és kíváncsi voltam, hogy reagál rá. És olyan keserves sirasba kezdett. És ha kérdem, nem akar beszélni róla. Csak sír. Szerintetek létezik, hogy egy traumara emlékezteti? Még annyit hozzá fűznék, hogy azóta elváltunk az apukájával, és nem kizárt, hogy érte némi trauma, mivel az apja agresszív volt velem. De nem látok összefüggést a videó és a történtek között. Max hogy azok az időszakok amikor ezt énekeltem neki, azok voltak a nehéz idők, amikor is sok volt a vita. De nem emlékszem közvetlen egybeesésre.
#1 neked elgurult a reggelről a gyógyszered?
Honnan TUDTA volna hogy még mindig fennáll a probléma.
Engem is érdekelne (ha én lennék az anyja) hogy most h jobban ki tudja fejezni magát, eltudja e mondani hogy mi a baja vele
4!
Jaja. Végül is igazad van. Tegyük fel félsz a pókoktól. A párod meg két évente eléd tesz egy madárpókot, hogy lassa, félsz e még. 🤷♀️
A lányom 2 évesen félt a Mikulástól. Láss csodát 4 évesen már nem. Érdekes, ugye?!
Ne hasonlítsd már össze a felnőtt és a gyerek félelmét!
6!
Ne bizony. A gyerek félelmét komolyabban kellene venni. A felnőttet meg lehet ész érvekkel győzni, a gyereket nem.
Mekkora egy szemellenzős nő vagy! Senki nem írta h nem veszi komolyan a dolgot. Jesszus! Úgy csinálsz mintha legalább egy szörnyekkel teli szekrénybe zárta volna a gyereket.
Engem bizony érdekelne h miért váltja ki ezt a reakciót a gyerekből. És most hogy nagyobb egyáltalán ki vált e valamilyen reakciót.
De megint csak a kérdező szidása az első reakció.
8!
Azért vagyok szemellenzos, mert nem játszok le a gyerekemnek egy olyan dalt, amitől fél???? Ja. Oké. Akkor legyek szemellenzos. Vita vége, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!