Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vélemények budapesti állami...

Vélemények budapesti állami ovikrol?

Figyelt kérdés
Bármi érdekel, étkezés, csoportok, gondozók...nagyon el vagyok keseredve :( a 9. Kerületi ovikrol semmi jot nem hallottam, es mi ide tartozunk. Mennyire valós az hogy fel kiflit kapnak reggelire, kb 25 gyerekre jut egy nevelőnő, nem figyelnek oda a wc használatra es társai? Honnan tudom, melyik lehet a jo csoport/jó nevelőnő, 2 órás nyilt napból szerintem ez nem derül ki. Vagy ha rosszul választunk, honnan fogom tudni, hogy ott nem jó a gyerekemnek? Mondjatok valami biztatót, mert komolyan jót meg en nem hallottam semelyik, de még a magán ovikrol sem! 😔
2022. okt. 10. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Konkret ovi megnevezése nelkül irreális mind3n általanosítás.
2022. okt. 10. 14:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Bármilyen infot szívesen olvasok.
2022. okt. 10. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

És szerinted az hiteles ha vki ideírja h náluk minden tökéletes?

Mi a körzeti ovitok?

2022. okt. 10. 14:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Basszus, nem hiszem el, hogy soha nem lehet normálisan válaszolni egy egyszerű kérdésre. Segitek, mi szeretjük/nem szeretjük az ovinkat, mert jok/nem jok a gondozók, odafigyelnek/vagy nem a gyerekekre, jo az etkezes, ez meg az a menü, sokat vannak udvarok, tartjak a szülőkkel a kapcsolatotok,stb stb....
2022. okt. 10. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csak hallomásból tudok nyilatkozni róluk, mert a lányom (nagyon szuper) magánoviba jár.

Itt a 3. kerületben nagyon jókat hallottam az ovikról. Jó a kaja, jók a nevelők, bár persze van olyan, aki kevésbé. Inkább az a szomorú, hogy kevesen vannak. Tavaly mesélte az egyik anyuka, hogy a csoportjuk 1 óvónővel indult el, aki történetesen kezdő volt. A kiscsoport egy kezdővel… Aztán lett még egy óvónő, utána jobb volt azért, de nagyon kemény volt a kezdet.

Ételekről nem tudok nyilatkozni, csak a bölcsi (az körzetes ovi mellett van) volt állami, ott finom volt az ebéd, és nem sajnálták a gyerekektől sem, lehetett repetázni, szerintem ez megvan az oviban is. A legtöbb ovinak nagy udvara van, sokszor sétálok arra, sokat vannak a gyerekek levegőn, időnként elmennek kirándulni, vagy közeli játszóra.

Szóval jókat hallottam, de a magánovink a hallottak alapján jóval magasabb szintet képvisel.

2022. okt. 10. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy látni fogod, hogy valaki jó nevelő. Te is beszélsz vele, de látni fogod a gyereked a közelében, és otthon ovi után. A mi bölcsis gondozónk szigorúbb volt, de imádta a gyerekeket, a lányom ment hozzá és ölelgette. Ezt lehetetlen nem észrevenni. Ha valami nagyon nem oké otthon a gyerekkel, és beszélsz a nevelővel, össze fogod tudni rakni a fejedben, hol lehet a baj. Emellett érdemes ilyenkor a szülőktől is kérdezősködni, hátha tud valaki plusz infót adni.
2022. okt. 10. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon szeretjük az ovinkat, jók a gondozónők és nem csak fél kiflit kapnak.
2022. okt. 10. 16:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2022. okt. 10. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!