Vélemények budapesti állami ovikrol?
És szerinted az hiteles ha vki ideírja h náluk minden tökéletes?
Mi a körzeti ovitok?
Én csak hallomásból tudok nyilatkozni róluk, mert a lányom (nagyon szuper) magánoviba jár.
Itt a 3. kerületben nagyon jókat hallottam az ovikról. Jó a kaja, jók a nevelők, bár persze van olyan, aki kevésbé. Inkább az a szomorú, hogy kevesen vannak. Tavaly mesélte az egyik anyuka, hogy a csoportjuk 1 óvónővel indult el, aki történetesen kezdő volt. A kiscsoport egy kezdővel… Aztán lett még egy óvónő, utána jobb volt azért, de nagyon kemény volt a kezdet.
Ételekről nem tudok nyilatkozni, csak a bölcsi (az körzetes ovi mellett van) volt állami, ott finom volt az ebéd, és nem sajnálták a gyerekektől sem, lehetett repetázni, szerintem ez megvan az oviban is. A legtöbb ovinak nagy udvara van, sokszor sétálok arra, sokat vannak a gyerekek levegőn, időnként elmennek kirándulni, vagy közeli játszóra.
Szóval jókat hallottam, de a magánovink a hallottak alapján jóval magasabb szintet képvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!