Mi történik ha valaki lop,de nem szándékos?
Nagyon kellemetlenul erzem magam és hibáztatom is magam,sajnos figyelmetlen voltam
Sose tortent még ilyen velunk,megse fordult a fejembe hogy igy jarhatunk.
Tehat mentunk a szokasos havi bevasarlasra ilyenkor kb 80-100 ezer ft kozott koltunk,picifiam amikor nem figyeltem valahogy kezhezvehetett a polcrol egy bubborekfujot es ezt mi sajnos csak akkor vettuk eszre amikor a boltbol jottuk ki,ott volt mellette a babakocsiba
Nem nagy ertek,de lopas
Ha tegyuk fel becsipogott volna ilyebkor mi tortenik?
Gondolom senki se hinné akkor el azt amit fent nektek oszonten leirtam :/
Kellemetlen, de ha szerencsétek van, megússzátok egy ejnye-bejnyével, meg ki kell fizetnetek. Ha feljelentést akarnának tenni, kérném a kamerafelvétel megtekintését. Ott azonosítható a "tolvaj".
Nekem kishúgom pakolta tele a zsebét édességgel, amikor kicsi volt. Akkor derült ki, amikor kijöttünk a boltból. Ráadásul azt mondta, a páromtól tanulta🤦🏽♀️ (Nem igaz, nem is jártak együtt vásárolni.) Én meg 2 éves korom körül egy fél szatyrot töltöttem meg gyerek zoknikkal, amíg anyám vásárolt. Akkor még nem voltak csipogók, visszavitte.
Mindenki tudja, még a biztonsági őrök is, hogy a gyerekek ilyenek. Pláne, ha babakocsis, akkor még elég kicsi. Ha becsipog, akkor elnézést kértek, kifizetitek, esetleg ha nagyon izmozni akar a biztiőr, akkor jól ráijeszt a gyerekre (személy szerint a gyerek korától és az ijesztgetés mértékétől függően én ezt szülőként hagynám is), de ennyi. Azért rendőrségi ügy nem lesz belőle.
Persze ha a gyerek valami nagyobb értéket rejt el így, mondjuk parfümöt vagy kis szar, de drága informatikai cuccot, ott azért felmerül a gyanú, hogy nem is a gyerek műve, de egy buborékfújó azért egyértelmű.
Semmi nem történik, mivel ott helyben nem vették észre.
Senki nem nézeget vissza ok nélkül kamera felvételeket, csak ha indok van rá. Nem is tárolják a végtelenségig.
én totyogóként nagyon lopós voltam, hol a piacon fogyasztottam el az epret a pult alatti ládából, amíg apám a pult felett fizetett a bácsinak, hol fölvettem egy random pár kesztyűt a gyerekruhaosztályon, és anyámnak csak a csipogáskor tűnt fel szegénynek, hogy reggel még kék volt a kesztyű, most meg zöld... a kedvenc sztorim amikor valahogy sikerült a tescoban szert tennem egy egész darab halra a halpultból (ennek a rejtélynek sose lett megfejtése)
szegény szüleim meg visszavitték, kifizették, fülig pirulva bocsánatot kértek, odaállítottak a bácsi elé hogy kérjek szépen bocsánatot... utána már nagyon tisztességes gyerek voltam ahogy elég nagy lettem hogy megértsem hogy működik a vásárlás, egyszer akartam egy barátommal kilencévesen lenyúlni egy kis tízforintos, körömnyi nagyságú bocicsokit a kisboltban, de úgy beszrtunk a boltban, hogy elkezdtünk sírni és bocsánatot kérni, szegény eladó meg nem értette, mi van (nem látta hogy el akarjuk lopni a csokit, mert hozzányúlni se mertünk végül XD)
vidd vissza, kérj bocsánatot, kérjen bocsánatot a gyerek is, és téma lezárva. viszont ne engedd neki hogy megtartsa, mert akkor azt fogja hinni, hogy oké a dolog, ha nem bukik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!