Állandó szájgyulladással küzdök a fiammal. Mit csinálhatnánk?
Lehet nem ártana egy labort nézetni?
Ha folyton gyulladádban van, akkor az immunrendszere - emésztése sincs rendben.
Nincs véletlenül fém allergiája?
Nem is gondolná az ember de a fém evőeszközök is tudnak csúnya tüneteket okozni.
Lehet ételallergia
Fémallergia
Nagylabort is csináltatnék
Menzás? Bent eszik a suliban?
Mert akkor saját evőeszköz lesz a megoldás. Vigye magával otthonról. Nekem sulis koromban állandóan aftám lett, mint kiderült a menzás evőeszközök miatt. Hiába mosogatják őket a legnagyobb gonddal (már ha így csinálják), mégis közös gyűjtőkosárból kellett őket kivenni, ergo lehet, hogy az adott kanalat már az előttem ebédlő 48 gyerek végigtapogatta. Van, akinek semmi baja nem lesz ettől, más érzékenyebb az ilyesmire sajnos.
Rákérdezek laborra.
Az oviban nem volt ezzel gond, mert az evőeszközt is a daduska rakta ki. De itt meg ahogy hallottam egy nagy "tálcából" veszik ki .
Ezzel orvoshoz kell menni.
Ahogy írták már előttem, lehet az evőeszköz. A húgom fémallergiás, bár neki nem a szája belseje lett tőle sebes, hanem a szája körül.
De lehet valami ételallergia is.
Nekem ugyan szájgombám szokott lenni, de az meg a tejtől van. Esetleg gasztroenterológushoz is el kéne menni. Sajnos nálunk az kb. 8 hónapos várólistás. Magánban is van, de az horror, mert ezer vérvizsgálatot csinál, s az már 5 éve is 60.000 ft volt nálunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!