Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Emeletes ágy kérdés, ebben a...

Emeletes ágy kérdés, ebben a helyzetben mit tennél?

Figyelt kérdés

Fiam 5,5 éves vettünk neki egy emeletes ágyat aminek a lépcsője magas, fellépni rá feltud meg le is jön róla, de azt mondja nem szereti, minden este jön át hozzánk sírva.

Tesója 4 éves múlt neki is emeletes ágya van ő tud rajta aludni, végig alussza az éjszakát.

Most adjam el és vegyek egy sima ágyat? 100.000 volt az ágy és 35.000 bele a matrac

2022. okt. 3. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Msot akkor külön van a 2 gyereknek egy-egy emeletes ágy? Ha igen, akkor aludjon alul az 5 éves. Ha egy ágyon alszanak, akkor cseréljétek meg menjen alulra az 5 éves, hátja jó a 4 évesnek felül.
2022. okt. 3. 23:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Külön szobájuk van, mind a kettőjüknek van emeletes ágya. Csak felül fekvő felülettel, alsó kialakítás nincs. A nagynak alul íróasztal van és szekrény, a kicsinek pedig szekrény és apróbb szekrények és polcos rész az ágy alatt.
2022. okt. 3. 23:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Galériaágynak hívják az ilyet, így a válaszolók is jobban fogják érteni. :)

Vegyél külön egy lépcsőt, amin kisebbek a fokok, és szereljétek fel a tartozék létra helyére, vagy alakítsátok át ezt, ha lehetséges. Ha jól értem, nem a magasban alvással van a gond, csak hogy nehezen tud közlekedni.

Egyébként én nem adnám el, a legtöbb ilyenen a keretet le lehet emelni a lábakról, lehet belőle némi házi barkáccsal földön álló ágy. Pár hónap alatt lehet, hogy megérik rá annyira, hogy vissza tudjátok alakítani (nyilván a helytakarékosság miatt vettetek ilyet).

2022. okt. 4. 00:14
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
És előre megbeszéltétek vele, hogy ilyen ágya lesz? Kipróbáltátok, mielőtt megvettétek? Nekem rémálmom, hogy emeletes ágyon kell aludnom. Ha nagyon nem szereti, én eladnám. Így nem tud pihenni.
2022. okt. 4. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!