Hogy találkozol a védőnővel?Ki keres kit?
Nekem 2. Gyerekem született nemrég. 4 védőnőnk volt az elsőnél, és a 4. van azóta is a másodikkal.
Eddig mindig a védőnő keresett,hogy találkozzunk,latni szeretne minket,de általában megbeszéltük a talalkozaskor a következő alkalom időpontját is.
A mostani is mindig keresett, Mostmár 2,5 hónapja nem jelentkezett (5honapos a babám).
Gyerekorvostol, ismerősöktől tudom hogy dolgozik.
Nálatok hogy megy ez? Doki is meglepődött,hogy nem volt.
Jelentkeznem kellene statusz vizsgálatra? Vagy ez így normális?
Mikor megszültem, hívnom kellett.
Ahogy hazajöttünk, aznap ki is jött.
Majd rá 1 hétre kellett mennünk először hozzá, arra adott is időpontot. Onnantól mindig amikor mentünk, beírtuk a következő alkalmat. Szóval ahogy kijöttem tőle, már tudtam is mikor kell legközelebb menni. 6hétig hetente, aztán havonta.
Mi nem a körzetis dokihoz járunk, így a dokink védőnője is nézi a gyereket. Ő is mindig a kiskönyv hátuljába beírja a következő alkalmat
Szóval senkinek nem kell keresnie a másikat, mert mindig személyesen le van beszélve előre.
Nálunk is úgy van mint az 1esnél. Egy éves koráig havonta utána mindíg hív a következő státusz vagy oltás miatt. Mindíg ő hív.
Hívd fel. Érdeklődj utána hogy most mi van.
Több védőnőnk volt nekünk is. Volt amelyik keresett, volt amelyiket én hívtam időpontért. Elég gyorsan cserélődnek a környéken. Amelyik keres pl a mostani is, az 2-3 héttel korábban jelentkezett, én ha nem keresnek és aktuális, azon a héten csörgetem hogy van-e szerdára időpontja, ez a tanácsadási nap. A doki körzetes a védőnő ott van tanácsadási időben, így ott szoktunk találkozni. De nekem egy ovisról van szó, a sulissal kapcsolatban felhívtam, hogy akkor van-e még teendőnk vagy az iskolai védőnő intézi, de itt a sulis verzió van már.
Kisebb korukban mikor havonta kellett járni csak mentünk és kész, de ott még fasorban sem volt covid meg nem kellett mindenhez időpont, ott elmondta a védőnő hogy pl 1 vagy 2 hónap múlva menjünk.
Eleinte jött, és szólt, hogy mikor jön.
Amikor már fel kellett menni hozzá, akkor mindig mondta, hogy ha tudom, mikor megyünk a gyerekorvoshoz (mindig időponra kell menni), akkor hívjam, és előtte találkozunk.
Most voltunk nála a 4 hónapos státuszon nemrég, és akkor mondta, hogy legközelebb majd csak 6 hónaposan kell találkoznunk.
Addig meg ha tud autót szerezni, lehet, hogy beugrik valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!