Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy találkozol a védőnővel?Ki...

Hogy találkozol a védőnővel?Ki keres kit?

Figyelt kérdés

Nekem 2. Gyerekem született nemrég. 4 védőnőnk volt az elsőnél, és a 4. van azóta is a másodikkal.

Eddig mindig a védőnő keresett,hogy találkozzunk,latni szeretne minket,de általában megbeszéltük a talalkozaskor a következő alkalom időpontját is.

A mostani is mindig keresett, Mostmár 2,5 hónapja nem jelentkezett (5honapos a babám).

Gyerekorvostol, ismerősöktől tudom hogy dolgozik.

Nálatok hogy megy ez? Doki is meglepődött,hogy nem volt.

Jelentkeznem kellene statusz vizsgálatra? Vagy ez így normális?

2022. okt. 2. 21:37
A kérdező szavazást indított:
Védőnő keres engem aktuális státusz vizsgálattal.
Én keresem a védőnőt az aktuális státusz vizsgálatra jelentkezve.
Személyesen megbeszéljük a következő időpontot.
Egyéb.
42 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Mikor megszültem, hívnom kellett.

Ahogy hazajöttünk, aznap ki is jött.

Majd rá 1 hétre kellett mennünk először hozzá, arra adott is időpontot. Onnantól mindig amikor mentünk, beírtuk a következő alkalmat. Szóval ahogy kijöttem tőle, már tudtam is mikor kell legközelebb menni. 6hétig hetente, aztán havonta.

Mi nem a körzetis dokihoz járunk, így a dokink védőnője is nézi a gyereket. Ő is mindig a kiskönyv hátuljába beírja a következő alkalmat

Szóval senkinek nem kell keresnie a másikat, mert mindig személyesen le van beszélve előre.

2022. okt. 2. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is úgy van mint az 1esnél. Egy éves koráig havonta utána mindíg hív a következő státusz vagy oltás miatt. Mindíg ő hív.

Hívd fel. Érdeklődj utána hogy most mi van.

2022. okt. 2. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is úgy van, ahogy eddig nálatok. Amíg havonta volt vizsgálat, mindig megbeszéltük, hogy mi a következő alkalom. Amióta pedig elmúlt 1 éves a lányom, mindig megbeszéljük, hogy majd csörög, hogy mi újság, mikor menjünk, és ez így is szokott lenni. Most épp következett volna a következő státusz, de nem keresett, így én hívtam fel, kivételesen elfelejtkezett róla. Hívd fel te is ilyenkor nyugodtan.
2022. okt. 2. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi általában megbeszéljük a következő időpontot, de olyan is volt, hogy ő keresett, és olyan is, hogy azt beszéltük meg, én hívom fel őt.
2022. okt. 2. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Több védőnőnk volt nekünk is. Volt amelyik keresett, volt amelyiket én hívtam időpontért. Elég gyorsan cserélődnek a környéken. Amelyik keres pl a mostani is, az 2-3 héttel korábban jelentkezett, én ha nem keresnek és aktuális, azon a héten csörgetem hogy van-e szerdára időpontja, ez a tanácsadási nap. A doki körzetes a védőnő ott van tanácsadási időben, így ott szoktunk találkozni. De nekem egy ovisról van szó, a sulissal kapcsolatban felhívtam, hogy akkor van-e még teendőnk vagy az iskolai védőnő intézi, de itt a sulis verzió van már.

Kisebb korukban mikor havonta kellett járni csak mentünk és kész, de ott még fasorban sem volt covid meg nem kellett mindenhez időpont, ott elmondta a védőnő hogy pl 1 vagy 2 hónap múlva menjünk.

2022. okt. 2. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
első alkalommal szólnom kellett neki, amikor hazaértünk, másnap jött, akkor mondta hogy mikor menjünk be (1 hét múlva) mérésre hozzá. ott a következő alkalmat mondta, az 1 hét múlva volt ismét. Utána 1 hónaposan kellett, arra akkor adott időpontot, a kovetkezőre már kérte hogy keressen őt az előző héten, hogy mikor menjünk. terhesgondozásnál mindig előre adott időpontot.
2022. okt. 3. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte jött, és szólt, hogy mikor jön.

Amikor már fel kellett menni hozzá, akkor mindig mondta, hogy ha tudom, mikor megyünk a gyerekorvoshoz (mindig időponra kell menni), akkor hívjam, és előtte találkozunk.

Most voltunk nála a 4 hónapos státuszon nemrég, és akkor mondta, hogy legközelebb majd csak 6 hónaposan kell találkoznunk.

Addig meg ha tud autót szerezni, lehet, hogy beugrik valamikor.

2022. okt. 3. 10:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. okt. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!