A Benigna szép név? Vagy túl nehéz kimondani?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 20:19
1/12 anonim válasza:
nekem egy apáca jut róla az eszembe
2/12 anonim válasza:
Nekem még elolvasni is nehéz volt, első nekifutásra Beningna-t,másodikra Beningát olvastam. Akkor már adnám inkább,hogy Benedetta vagy Benjamina vagy Bernadett.
3/12 anonim válasza:
Nem, szerintem is túl apácás. Akkor már inkább Bernadett vagy Kinga.
4/12 anonim válasza:
Beczássy Judit Piri című könyvében az egyik apáca Benigna nővér. Se azelőtt, se azóta nem olvastam, hallottam erről a névről.
5/12 anonim válasza:
Én is többszöri nekifutásra tudtam elolvasni. Nem tolnék ki így egy gyerekkel.
6/12 anonim válasza:
Meg lehetne szokni. De valamiért elsôre én is Beningát olvastam. Meg a becézéssel is gondban lenne, hiszen a Beni manapság rengeteg fiúnév beceneve.
8/12 anonim válasza:
Nekem a benignus elváltozás jut róla eszembe.
9/12 anonim válasza:
Ez amúgy egy olasz név, olaszul a gn-t ny-nek ejtik,tehát Beninnya. Magyarul kimondani nehézkes és erőltetett.
10/12 anonim válasza:
Nem szép, es nehéz kimondani.
Nekem először begónia volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!