Mit csinál a 4 éves gyereketek otthon, ha épp nem mehet oviba, mert "beteg"?
Figyelt kérdés
Azért idézőjel, mert csak az orra folyik, de teljesen jól érzi magát. A lányom annyira várta az ovit, ő nagyon szereti és ilyenkor olyan látványosan unatkozik... van egy halom játéka, de közli, hogy az "oviban jobb", van játszótere, de velem nem jó (semmi, pedig nagyon igyekszem), sír, hisztizik hogy miért nem megyünk a nagy játszóra, ott vannak gyerekek is, nem tudom megértetni vele, hogy nem mehetünk ha beteg, mert elkapja más is. A tv nem érdekes, én sem vagyok érdekes.. egyedül a mobil lenne érdekes, de azt meg nem adok a kezébe. Próbáltam bevonni az otthoni dolgokba ha már otthon kell lennünk, de csak duzzog, meg nem nem nem. Egy hete csak nyafog hogy de a Sári is megy, de a Zoé, meg a Hanna, meg az Emma így úgy amúgy.2022. szept. 23. 21:02
11/11 anonim válasza:
Kenytelen feltalalni magat mert en dolgozom mellette ilyenkor itthonrol. Van kozos jatek de nem vagyok hajlndo az egesz napos szorakoztatoja lenni ez az ő “munkaja”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!