Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 percenként ". bent van a...

3 percenként ". bent van a bugyika a fenekemben. " Mit tegyek?

Figyelt kérdés

NAgylányom 27 hós, szobatiszta, bugyikái vannak. De állandóan panaszkodik, hogy bent van a fenekében, vegyem ki. Pedig nem csúszik be neki, csak kicsit elmoozdul a helyéről.. Megőrjít vele...

Tanácsok? TApasztalatok?

2010. szept. 25. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a bugyi szabása? Lehet, hogy nagy rá a bugyi? Lányomnak is két sorozat van, az egyik még szinte lötyög rajta, a másik meg szépen áll, ahogy kell. (Mondjuk ő a lötyögőset szereti, mert azon cuki kutyuskák vannak, és ha becsúszik néha, kiszedi magának... :o)
2010. szept. 25. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyèl teljesen màs tipust,mint eddig.
2010. szept. 25. 22:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Lányom nem hajlandó kiszedni magának, mindjárt ordít, hogy vegyem ki, pedig már többször is megmutattam neki, hogy kell. amúgy be sem csúszik neki, csak kicsit arrébb mozdul a széle.

2 féle bugyija van, az egyik vékony pamut, magasabb derékkal, pont jó neki, nem kicsi, nem nagy, nem lötyög, nem szorítja.

A másik vastagabb anyag kicsit, vastagabb, erősebb gumirozással, alacsonyabb derékkal, de mindkettővel ugyanilyen gond van...

2010. szept. 26. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kislányomnak a Barbie-s bugyijai ilyenek, de őt nem zavarja, csak nyáron láttam a szoknyája alatt, hogy becsúszott neki is. Ezt a fajtát most nem adom rá, mert ha a harisnya alatt becsúszik az tényleg zavaró lehet.

Más fazonúakat vettem neki őszre.

2010. szept. 26. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy most lett szobatiszta és még nem szokta meg, vagy vegyél neki más fazont. pl ami olyan kicsit short fazon(nem tudom mi a helyes neve), az valószínűleg nem csúszik be. Illetve ha harisnyát adsz rá, az is jobban a helyén tartja.
2010. szept. 27. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!