3 percenként ". bent van a bugyika a fenekemben. " Mit tegyek?
NAgylányom 27 hós, szobatiszta, bugyikái vannak. De állandóan panaszkodik, hogy bent van a fenekében, vegyem ki. Pedig nem csúszik be neki, csak kicsit elmoozdul a helyéről.. Megőrjít vele...
Tanácsok? TApasztalatok?
Lányom nem hajlandó kiszedni magának, mindjárt ordít, hogy vegyem ki, pedig már többször is megmutattam neki, hogy kell. amúgy be sem csúszik neki, csak kicsit arrébb mozdul a széle.
2 féle bugyija van, az egyik vékony pamut, magasabb derékkal, pont jó neki, nem kicsi, nem nagy, nem lötyög, nem szorítja.
A másik vastagabb anyag kicsit, vastagabb, erősebb gumirozással, alacsonyabb derékkal, de mindkettővel ugyanilyen gond van...
Kislányomnak a Barbie-s bugyijai ilyenek, de őt nem zavarja, csak nyáron láttam a szoknyája alatt, hogy becsúszott neki is. Ezt a fajtát most nem adom rá, mert ha a harisnya alatt becsúszik az tényleg zavaró lehet.
Más fazonúakat vettem neki őszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!