Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszótéren szoktátok figyelni...

Játszótéren szoktátok figyelni a többi anyukát?

Figyelt kérdés

Tegnap lent voltunk a játszótéren 15 hónapos lányommal és anyukámmal,míg ő játszott az unokával,figyeltem a többi anyukát.

Nagyon sokan úgy beszélnek a gyerekekkel mint a kutyákkal,megszégyenítik és megalázzák őket a másik előtt.

Sokkolt mind amit láttam és amit hallottam.

Sokaknak nehéz az élet,de nem a gyerek a hibás.

Egy anya ordított a gyerekkel hogy minek hozták le a kismotort amikor végig csak hintázik???

Utána ráüvöltött hogy ...xy ÜL!!

Ja mindeközben az anyuka újságot olvasott úgy hintáztatta a gyereket.

Bocs ha hosszabbra sikeredett,gondoltam megosztom az "élményt"

2010. szept. 25. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
a saját gyerekemet figyelem. senki más - anyuka -nem érdekel feltéve ha nem a gyerekemhez beszél.
2010. szept. 25. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Osztom Carmen véleményét.

Nem érdekel, hogy ki hogy beszél a gyerekével, amíg az én gyerekemet békén hagyja.

2010. szept. 25. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Én sem foglalkozom másokkal. Mindenki úgy rontja el a gyerekét, ahogy akarja :)) Semmi közöm mások gyereknevelési módszereihez, másnak meg az enyémekhez.
2010. szept. 25. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan rossz lehetett ezt hallani és látni!! Ilyenkor örülj magadnak :))) Mi amúgy nem járunk játszótérre, kertesben lakunk. De valahogy mindig is idegenkedtem tőle, azt hiszem, pont az ilyen lusta, ideges természetű anyukák miatt.
2010. szept. 25. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem érdekel, hogy más hogyan neveli a gyerekét. Viszont van lent egy anyuka, 3 éves a kislánya egyébként, és az anyuka nagyon csúnyán beszél. Az én lányom 21 hós, nagyon utánoz most mindent, amit mondunk. Jóban vagyunk ezzel az anyukával, és a múltkor megkértem, ha mi lent vagyunk, legyen kedves ne beszéljen csúnyán, mert a lányom mondja utána. Nem sértődött meg az anyuka, tudomásul vette, ha mi ott vagyunk, akkor nincs csúnya beszéd.
2010. szept. 25. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de nem szeretem az ilyen kérdéseket!Amikor egy-egy kiragadott pillanat alapján ítélkezünk, fintorgunk, közben meg saját magunkat vállon veregetjük, hogy bezzeg mi sosem csinálunk ilyet...

Pedig DE! Minden anyuka életében vannak olyan pillanatnyi történések, amiken egy másik ember felháborodhatna. Egy szerencsétlen mondat, egy ingerültebb pillantás, egy hangos szó... De nem ismerjük az előzményeket, hogy mi miért történik.

Szerintem ez olyan kicsinyes és gonosz dolog, hogy figyelgetjük a másik anyát, és a nevelési módszereit...

2010. szept. 26. 07:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Most a tegnapi hazafele seta jutott eszembe a babakocsiban ulo kislanyommal. A kislanyomnak piszkos volt a keze, de kozben haladtunk, es azt mondtam neki, hogy: "Mindjart ad anya neked kendot, mindjart ad anya neked kendot." Nem voltam ingerult, csak nyugisan mondtam. Erre egy idosebb bacsika hallom utanam mondja: "Ne tessek bantani a kicsit!"

Csak mosolyogtam, de megtortent mar velem, hogy a korulmenyek ugy hoztak, hogy a gyerek uvoltott, egy olyan kornyeken voltam eppen, ahol fel volt turva minden, kivenni nem tudtam a kocsibol, hogy vigasztaljam, meg velunk volt 6 eves keresztlanyom is, es azt kellett lassam, hogy a nenikek megvetoen neznek ram, hogy milyen szornyeteg vagyok. Akkor sirni tudtam volna a keserusegtol. Tudom, hogy nem vagyok a legjobb, de a gyerekemnek a legjobbat probalom nyujtani.

2010. szept. 26. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utolso hozzaszolo vagyok. A masok megfigyelesevel kapcsolatban, ha olyat latok, ami megbotrankoztat egy anyanal, akkor probalok arra gondolni, nem banom, ha mas rosszabb, de nekem attol fuggetlkenul van mit tanulnom. Inkabb lennek, olyan anyakkal, akik sokkal jobbak tolem ,es egy-egy dolgot elleshetek.
2010. szept. 26. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!