Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kisfiam rendszeresen...

4 éves kisfiam rendszeresen maszturbál az oviban az óvónője szerint, pedig mondtuk neki, hogy ez csak rá tartozik?

Figyelt kérdés

Mikor hagyják ezt el? Volt, hogy előttünk elkezdte, majd ilyenkor szóltunk neki, hogy szabad (tehát semmi megszégyenítés), de ezt akkor csinálhatja, ha nem látja senki. Otthon nem is szokta előttünk, de az óvónénitől rendszeresen visszahallom.

Egy párnát maga alá gyűr és úgy.

2022. szept. 5. 19:36
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Nincs otthon semmi gond, tudtommal. Nyugodt környezetben él, fordítunk rá elég figyelmet, tesó sincs (olvastam, hogy a testvér érkezése is okozhatja), tehát ennyi, egyszerűen “megtalálta”. De nem álló nap csinálja, az oviban is csak elalvásnál.

A hasznos válaszoknak zöld!

2022. szept. 5. 23:48
 22/32 anonim ***** válasza:
72%
Oh, bakker, majdnem 50 éves vagyok, ergo nem épp liberális rendszerben nőttem fel. Minden ovis társam csinálta, ahogy én magam is. Alvás időben csak úgy remegtek a kiságyak. 😂😂😂 A ovoneni időnként körbe járt, megsimogatta az aktívan élvezkedőket, B ovoneni inkább mesét kezdett el olvasni. Szépen lassan azért nagycsoportra mindenki leszokott az óvodai oromszerzesrol.
2022. szept. 6. 06:26
 23/32 anonim ***** válasza:
94%
Bocsi az offért, még nincs gyerekem, csak a pocakomban, de ez most nagyon meglepett, hogy ez ilyen gyakori az ovikban kisfiúknál. Van még mit tanulnom amíg ki jön a poronty, az biztos :D Köszi a felvilágosítást :D
2022. szept. 6. 09:05
 24/32 anonim ***** válasza:
89%
24. A kislányoknál is megy, nyugi.
2022. szept. 6. 09:09
 25/32 anonim ***** válasza:
83%
24 szerintem a lányoknál gyakoribb, de mindkét nem csinálja, sőt az én lányom már 1 éves kora előtt is csinálta, de nem nyúlt oda, csak ütemesen emelgette a fenekét hason fekve.
2022. szept. 6. 09:36
 26/32 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon durvák ezek a storyk. Én soha nem tapasztaltam ezt oviban.
2022. szept. 6. 09:52
 27/32 anonim ***** válasza:
60%
27. Óvodai dolgozó vagy?
2022. szept. 6. 10:02
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Én szintén nem tapasztaltam ezt, amikor én jártam oviba és amikor ott dolgoztam se, sőt 10 éves koromig azt se tudtam, hogy mi az a maszti. Hát, változik a világ.
2022. szept. 6. 14:39
 29/32 anonim ***** válasza:
87%

29. És mit dolgoztál az oviban? Mert a nevelők tanulnak erről. Amúgy meg te is csináltad, csak már nem emlékszel, mert nem is tudtad, mi az. Ez egy relatív rövid periódus a kicsiknél, de mindegyik csinálja, ki többet, ki kevesebbet.

A 10 éves kori, az már egészen más tészta...

2022. szept. 6. 15:28
 30/32 anonim ***** válasza:
90%
Én sem emlékszem azon kívül semmire, hogy "jó volt" a kismacimon lovagolni. Kb 4-5 éves lehettem. Ma már egyértelműen tudom mit csináltam. :D És nem én voltam az egyetlen az oviban.
2022. szept. 6. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!