Mikortól hagytátok saját maga enni pld barackot, almát, uborkát stb?
Gondolok itt arra hogy mikortól evett már ilyet az ő kezéből pld szeletben,csikokban?
Olyan dolgot ami kicsit keményebb és többet kell rágni, amiből ha nagyobb darabot leharap esetleg fulladás veszélyes?
A barack, uborka már egyből ment a kezébe csíkokban/szeletekben, az elég puha volt 6 hónaposan is, hogy elrágcsálja. Almát szeletben szintén adtam neki már a kezdetektől, de csak párolva, egyébként meg egészben (meg is lepődtem, hogy fogak nélkül is milyen ügyesen csócsálja az egész almát).
De mi BLW-ztünk, szóval nem is volt más útja a dolognak. Ha püréztünk volna, akkor onnantól, hogy a darabosat magabiztosan és biztonsággal eszi. Illetve mikortól már ő kéri.
Két gyerek, két eltérő út:
-egyik kezdettől. Nem nevezném blw-nek, mert akkoriban még nem is hallottam róla.
-másik borzasztó nehezen rágott, 3 évesen tudott boldogulni ilyenekkel. Magvakkal egészen 5 éves koráig vártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!