Idegrendszeri eretlenseg? mik a tunetek ?
Figyelt kérdés
Idegrendszeri éretlenség2022. szept. 2. 17:46
1/6 anonim válasza:
Mikor mi. Életkortól függ.
Ugyanis az idegrendszeri éretlenség azt jelenti, hogy a korosztályához képest máshogy, korán fiatalabbakra jellemző módon reagá.
2/6 A kérdező kommentje:
2,3 eves kor kornyekén
2022. szept. 2. 18:28
3/6 anonim válasza:
Nagyon összetett.
Nálunk elkésett a beszéd, és hiába indult el hamar, az egyensúlyával is gond volt.
4/6 anonim válasza:
3. Vagyok
Az egyensúlyt amúgy én nem vettem észre, csak amikor felmértèk.
Annyi, hogy nem szeretett motorozni
5/6 anonim válasza:
Akit én látok ennyi idősen, ott a rendezetlen mozgás jellemző, kalimpáló kézzel és lábbal szalad. Nem beszél egyetlen szót sem, türelmetlen, átgázol mindenkin ha arra van dolga, nem tud motorozni, pár percnél tovább nem tud egy dologra koncentrálni. Járnak fejlesztésre, elvileg csak idegrenszeri értetlenség. Látszik a javulás egyébként rajta.
6/6 anonim válasza:
Nálunk
Légzéskimaradások, nem bír futni-ugrálni, rossz egyensúly, rossz mozgáskoordináció, járás közben kalimpál, főleg ha siet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!