Tényleg ennyire szerencsétlen anya lennék?
Sok rost, kefir, natúr joghurt, tej és mindenbe útifű maghéj.
Most legalább amíg nem lesz fájdalommentes a kakilás legfeljebb két naponta legyen kaki, akár hashajtó adásával.
Nézzetek-olvassatok kaki meséket, pl. Bilikönyv, Dobd el a pelust Elmo. Nagyon hosszú folyamat és sokáig figyelni kell, nincs-e visszaesés, és azonnal közbelépni (joghurt, kefír, stb. amit fent írtam) ahogy kimarad egy kaki.
Orvost csókoltatom, a sok folyadék szükséges de nem elégséges feltétele a könnyű kakilásnak.
Anyós drágának pedig mondd meg, ha szeretne segíteni akkor csináljon útifű maghéj hozzáadásával sütiket. Ne legyen nagyon édes, mert utána meg fogorvoshoz járhattok.
Ezen szerintem sok gyerek atesik, anyós meg ha feszkot csinál a dologból csak bebiztosítja a problémát. Lehetőleg para mentesen kéne kezwlni, nem túl nagy ügyet csinálni belole. Ez van de majd elmulik
Én laevolacot adtam, volt egy időszak amíg elég rendszeresen kapott, igy mindig laza volt a széklet és idővel a para elmúlt.
Olvastam közben míg trónolt igy elvontuk a figyelmét.
Aszalt szilva és szilva pép vált még be, mak, kukorica, cékla (ez pirosra festi, nem kell megijedni!!)
A folyadék nem minden.
Szobatisztaság határán elofordul a visszatartas
A másik hogy ne hagyd, hogy anyósod földbe riportja az anyai önbecsülésedet, gyűlölöm az ilyet. Van annyi dolog ami probléma lehet egy gyermeknevelés során, és aztan könnyen meg lehet oldani, erre még meg is hurcolni egy szülőt hogy szar anya vagy, őrület!
Apuka állítsa le a mamát, te pedig a gyermekedre koncentrálva vele együttműködve, az ő tempojában, dokival egyeztetve, megoldjátok
Önmagában a folyadék nem elég hozzá.
Sok rostos étel,gyümölcsök zöldsegek, levesek, joghurtok is szükséges a laza széklethez.
1-es, a sok rost meg az utifu maghej oke, de ha szorulasa van, azt a tejtermekek siman okozhatjak.
Kerdezo, mennyi tejtermeket illetve liszteset eszik a gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!