Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » El lennék átkozva?

El lennék átkozva?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mondhatni profi sportfogadó vagyok már majdhogynem, viszont egy fiatal srác vagyok és nincsen pénzem, elméletben hiába muzsikálnak jól az elméleteim; stratégiáim,mert szinte mindíg ami meccsekre teszek, elmennek. Pl.: 1.5 gól fölé tettem. Elmegy.. És bármit teszek elmegy. Ez lehet átok?

2022. jan. 14. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, simán mégsem vagy profi, ennyi.
2022. jan. 14. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"mondhatni profi sportfogadó vagyok már majdhogynem"

Ezt egyetlen egy dologgal tudod igazolni: ha hosszútávon, mondjuk 2-3 évig nyereséges vagy. Ha ez alatt a három év alatt, évekre lebontva jelentős pluszt tudsz összehozni úgy, hogy legalább 150-200 fogadásod volt ugyanakkora tétekkel adott évben, és nem 1-2 egység pluszban vagy, akkor mondhatod, hogy profi vagy.

Ha ez nincs meg, akkor nem vagy profi. Nem is értem, hogy mondhatja ezt valaki úgy, hogy nem nyereséges, és azt hiszi el van átkozva.

2022. jan. 14. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Lúzer vagy. Állj a tükör elé :
2022. jan. 15. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!