Decemberbe megvoltam fázva énis és a kislányom is. Nem engedték hogy bentmaradjak vele mert légúti tünetekkel nem lehet. Most ugyanez van. Lázas a kislány 3.napja. Alig eszik,iszik. Bekellene vinnem gyerekosztályra. Ugyanarra számitsak?
A gyereknek joga van ahhoz, hogy ott legyen vele valaki, de az a személy nyilván nem lehet egy beteg ember. Pl. az apukának kellett volna bemenni vele.
Ha most nem vagy beteg és beviszed, akkor ragaszkodj a gyereked jogaihoz és ne hagyd egyedül.
Most egy banális náthaval minek mennél be?
Ennyire nem kellene paramaminak lenni!
(Sokszor voltam kórházban az egyik gyerekkel, nem ilyen szintű betsgségre van).
38,7 nem vészes hő. Ha jól érzi magát, még csillapítani se kell (nem, nem lesz tőle lázgörcse, azt nem önmagában a láz okozza - van tapasztalat).
600 ml se a kiszáradás kategória. Nagyobb gyerekem ennél soha nem iszik többet.
Amíg jó a közérzete is, biztosan nem vinném be, és én lázcsillapítót is csak akkor szoktam neki adni, ha romlik a közérzete, addig had dolgozzon a láz.
Apránként itasd, sűrübben pár kortyokat.
Evés ilyenkor nem annyira fontos, esetleg ha elfogad gyümölcsöt, gyümölcslevet,ivójoghurot, levest az folyadék gyanánt is jó.
És növeld a vitamin bevitelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!