Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ezek normális dolgok egy 2.5...

Ezek normális dolgok egy 2.5 éves kislány részéről?

Figyelt kérdés
Visít, ha bogarat, kutyát lát. Visít, ha egy korabeli közelít hozzá. Nem mászókázik (csak hinta, homok). Sokat fetreng, fekszik, hintázik otthon. Sokszor tűnik csak úgy frusztráltnak (megharapja a saját kezét, belemar a saját fejébe).
2022. júl. 24. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem.

N

2022. júl. 24. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem hangzik normálisnak
2022. júl. 24. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Valami történt vele esetleg? Mióta tart nála ez?
2022. júl. 24. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan gyerekek, akik félnek az állatoktól, idővel elmúlik. És nem minden gyerek szeret mászókázni, ennyi idősen az én lányom sem szeretett. Most 3,5 éves és imádja. Mondjuk az, hogy visít mások közeledésétől, meg hogy bántalmazza magát, az nem teljesen oké szerintem. Vmi kellett, hogy kiváltsa ezt a félelmet, szorongást nála.
2022. júl. 24. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 2 és fél éves. A kutyákat imádja, a katicabogarakat keresi, játszik velük, de kb sírógörcsöt kap, ha rászáll egy légy. Ő is inkább csak hintázik, homokozik, csúszdázik, ritkán mászókázik. Mostanában szégyellős mások előtt, de hamar oldódik. A többit nem csinálja, amit említettél.
2022. júl. 24. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

De normális! Dackorszak, plusz ijenkor kezdődik az irreális dolgoktól való félelem.

Az enyém is ezt csinálta. Kinőtte.

2022. júl. 24. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekektől azért fél mert nem bízik bennük.
2022. júl. 24. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy dolog "nem normális" a listaból: az önbántalmazás, de kérdés, hogy milyen gyakori? Milyen intenzitású?

Az "egyszer már előfordult" nyilván nem gáz. A nagy ritkán sem. A napi sokszor meg igen.

2022. júl. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!