Átlagos hogy ezeket tudja egy 2 éves?
Ez átlagon felüli. De mi van ha azt mondom, hogy a nyelvi készségeim, mind passzív és aktív, nekem is átlagon felüliek voltak, mégsem vittem túl sokra? Ja, jó a beszélőkém, de a tanulásnál elkalandoztam.
Szóval azért mert a 2 évesed előrébb jár, attól még nem biztos, hogy zseni, és a többi is befogja hozni később.
A lányom a nevét, és a mi nevünket tudja, mert érdekes volt neki megtanulni és tetszik neki, hogy ezt tudja. Ennél többet nem hiszem hogy egy két évesnek szükséges tudnia. Persze meg lehet neki tanítani, de miért? Ha elveszne, tuti nem mondaná vissza a rendőröknek...
Hiába tudja a lányom a teljes nevét, kb fél óra kell neki egy idegennel, hogy meg merje mondani egyáltalán, de még sose hallottam, hogy valakinek bemutatkozott volna, pedig sokan kérdezték, hogy hogy hívnak? De sosem válaszol :D
A korát, hát be lehet magoltatni, de úgy sem érti, hogy mit jelent.
El tud számolni tízig, de azt, hogy ő két éves, nem tudja értelmezni...
Szóval, igazából bármit meg lehet neki tanítani, de korántsem biztos, hogy bármi haszna lenne két évesen ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!