Mit csináltok miután elaludtak a gyerekek?
Mikor alszanak el, ti mikor? Hány évesek? Mikor keltek?
Mit szoktatok csinálni, miután este elaludt(ak) a gyerek(ek)?
3 éves a nagy, 9 hónapos a kicsi. A nagy, ha alszik délután akkor fél10-10 körül alszik el este, ha nem alszik délután, akkor 9, a kicsi 7-8 körül. Én éjfél körül szoktam elaludni, férjem 10 körül.
Összebújunk, filmezünk, sorozatot nézünk, gépezek, olvasok. Mikor mi...
9,fél 10kor alszik el, 2,5 éves. Szexelunk utána a teraszon beszélgetünk még. Még egy szex és alvás. Fél 8 körül kel a kicsi.
Ha ejszakas a férjem, akkor netezek kicsit és tanulok.
4 és 1 évesek.
Alvás után torna, zuhany, ha párom itthon van, szex, ha kell, rendrakás, és olvasás minden este.
Filmet nézünk általában. Én sokszor koncertet. Pl most Hiperkarmát. (Alter fan vagyok,csak ilyen zenét hallgatok De se cigi,se alkohol,se drog. Tudom,fordítva vagyok összerakva :) )
De mindjárt alszok, mert 3:30-kor ébresztő....(munka...)
6 éves lányunk van. Velünk egy szobában alszik, úgyhogy vagy telefonon, vagy a laptopon nézzük.
Olyan is előfordul,hogy együtt, vagy pl most a férjem a meccset nézi, én meg koncertezek. Ennyi pihi kell mindkettőnknek. Nekem most a munka miatt (műszakolunk váltásban), a férjemnek meg azért,mert egész nap ő volt az autista lányunkkal itthon. És az bizony nem kis kihívás még akkor is, ha "csak" Asperger.
De nyugi, "magunkra is szakítunk időt" 🙃
Aktuális alvásidőtől függ.
Most katasztrófa
Lassan este 10 és nem alszanak
Úgyh màr nem sokat
Nagyons sokáig 8 kor aludt mindenki
Mindent megcsináltam, ruhák, konyha, felmosás stb
Tusoltam, hajat nistam
És még maradt idő a “házasèletre”, és egy filmre is..
Még csak 4 hónapos, és baromi rossz alvó, így többnyire mi is alszunk gyorsan😂
Jobb napokon pedig közös megvacsorázás, beszélgetés, filmezés, összebújás, igazából semmi extra.😊
Időnként elalszom egy időben a gyerekkel.
Ha sikerül fenn maradni, van hogy ilyenkor van időm enni, előveszem a nyelvtanulást, de legtöbbször olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!