Akinek külföldön dolgozik a férje/párja, mit engedhetnek meg maguknak?
"És igen, hiába megyek vissza, kb. ugyanott fogunk tartani, mint most"
De persze inkább szülnél még egyet, mert csak...
Meg azt te előre tudod, tök hawaii lesz neki ott. Figyu, úgyis mindegy, ki mit mond, te már eldöntötted, hogy férjed hozza az áldozatot, hogy a megálmodott életed valóra váltsa. (Vagy nem...)
Sajnálom a férjed.
Bölcsödében max 7-en vannak egy gondozóra, óvodában sincsenek 30-an,de oda meg kötelező lesz járnia akkor is ha otthon vagy, szóval a "30 másik gyerektől" nem véded meg...
Amúgy miért nem csináljátok fordítva? Apuka is maradhat otthon a gyerekkel, "jobb helyen van az apjával mint 30 másik gyerekkel", te meg menj a munkásszállóra külföldre dolgozni.
Ja ha neked kell akkor már nem is olyan jó buli a haverokkal...
Tipikus eset, mikor a gyerekkel kényszerítik bele apukát egy ekkora áldozatba. Hány ilyen anyuka van. Apuka hetekig, de inkább hónapokig távol, és arra keres a szerencsétlenje, hogy anyuka puccos életszínvonalon legyen otthon. Ez szokott lenni a nagy félrerakásból is... Egyre nagyobb igények.
Az elején persze mindig megbeszélik, hogy csak x ideig lesz kint apuka, amíg egyenesbe nem jönnek, max 1-2 év, aztán az igásbarom azt veszi észre, hogy felnőttek a gyerekei, ő meg még mindig büdös részeg kelet-európaiak közt tengődik, távol a szeretteitől. De nem baj, fő, hogy otthon anyunak legyen márkás ruhája, a gyerekeinek meg egy rakat felesleges kacatja, ami bizonyára kárpótolja őket, hogy gyakorlatilag nincs apjuk.
Mindkét gyerekem 2 évesen lett bölcsis. De már pár hós koruktól dolgoztam itthonról. Szerették a bölcsit, még sulisan is van onnan baráti család, na meg olyan, akivel utána együtt mentek oviba.
És olyan családot is ismerek, ahol anya ment vissza dolgozni, apa maradt otthon.
Szerintem is többet ér egy gyereknek, ha apja is van. Inkább képezzétek magatokat vagy menjetek mind külföldre, ha ez a vágy.
"Már gondolom ti csak anyagias férfiak vagytok, akiknek csak a pénz számít, hát , hogy a nőnek pénz kell, keresse meg maga"
Nem talált. Nő vagyok, aki a férjét nem igásbaromnak tekinti, hanem társnak. És a férjem sem tekint engem háziszolgának.
Nagyon torz képed van a párkapcsolatokról, ha csak ilyen végletesen tudsz gondolkodni.
Sajnálom a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!