Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova hányt már a gyereked?

Hova hányt már a gyereked?

Figyelt kérdés
Én úgy értem, hogy az én kisfiam egyszer behányt a Lidl közepére, egyszer az autóba, meg egyszer az utcán hányt mindenki előtt. Mindháromszor beteg volt. Meg persze sokszor ágyba, a takarót hányta le, vagy a wc elé, ha n ért ki. Hasmenéssel egyszer volt, hogy bef.sott félúton a wc és az ágya között. Más nem volt. 4,5 éves. Ti gyereketek milyen "durvább" helyre hányt már?

2022. júl. 22. 17:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Vonaton elhányta magát. Szerencse, hogy volt nálunk zacskó.
2022. júl. 22. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Gyerekként minden buszos úton hánytam, borzalmas volt, utáltam hogy menni kell.

Lányom 3 éves, az idei vírusnál hányt először, a lepedőt, padlót, engem, kedvenc mesekönyvet, játszótér szélét, kórházi sorszámosztó automata alját, bejelentkező pult előtti szőnyeget. Ez van, nyilván igyekeztem életben tartani és a legkisebb nyilvános felfordulást okozni.

2022. júl. 22. 23:44
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

A lányom minden autó úton hányt, vagy már akkor ha mentünk a kocsihoz.

Egyszer mondta, hogy rosszul van mondtam kicsit hajoljon ki az ablakon, hát nem segített, a mögöttünk jövő audis biztos nem volt boldog, mosta az ablakát bőszen🙈.

A lányom ismét benyelt egy vírust 16 évesen, na azóta mondom mindenkinek egy kisgyerek gyomrába kis adag egy nagyéba nagy.

Az emeleten van a szobája a wc ig nem ért el, a lépcső tetején indult ki belőle a cucc.

Arra keltem, hogy szólítgat, és megcsapott a szag is.

Hát kb 5 percig topogtam a lépcsőn, mert nem tudtam feljutni.

Másnap festettük az előszobát(kakaót ivott) a bejárati ajtón is találtam rókanyomot még reggel.

A legjobb az volt hogy rakott krumpli volt a vacsi, na a tojás darabkák futottak szanaszét

2022. júl. 22. 23:52
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy nem értem, miért nem lehet erre a kérdésre normális választ adni, egy névtelen oldalon... Jártam már én is hasonlóan, nekem az volt, hogy mi volt a legrosszabb hely, ahol berottyantott a baba.... És nekem estek, hogy biztos valami pelenkás perverz vagyok, meg stb.

Most akkor az összes "mi volt a legjobb/legrosszabb, ami történt veled..." és a "történt-e már....a gyerekeddel?" kérdések mindegyikére rá lehet húzni, hogy miért érdekel. Az oldalnak meg az a lényege, hogy kérdésre válaszolunk, és pont azért anonim, hogy ilyen úgymond meredekebb dolgokat is meg lehessen kérdezni. Attól, mert nem komoly kérdés, még fel lehet tenni, és válaszolni is lehet rá.

Szóval emberek, ne hátsó szándékokat keressünk, hanem a kérdésre válaszoljuk!!

(Akinek nem inge, természetesen nem veszi magára...)

2022. júl. 23. 08:04
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
14. de kit érdekel hogy és hol fossa össze magát más gyereke? beteg…
2022. júl. 23. 08:46
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha még mindig itt vagy, ezek szerint te is olvasod a válaszokat... ha pedig nem érdekel a téma tovább is lehetne görgetni.
2022. aug. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!