2-3 gyerekes anyukák, van olyan köztetek, aki ez előző terhességeinél nagyon rosszul volt, sokat hányt, a harmadiknál meg semmi?
Igazából, nem tudom még hogy "sírjak vagy nevessek" emiatt, mert 6 és fél hetesen még semmi rosszullét. Eddig 3-szor voltam terhes (abból két gyerkőc lett), 5 hetesen már minden bajom volt. Mielőtt terhes lettem reménykedtem hogy most semmi nem lesz, de aggódom is hogy nem valami csúnya történés van-e a háttérben, vagy hormonhiány... Mellfeszülés has-szurka folyamatosan van... Hétfőn, 7 hetesen megyek dokihoz.
Szóval van olyan aki ellentétben korábbi hányásos, émelygős rosszullétekkel a harmadikkal teljesen jól volt?
Tudod a nagy közhelyet minden terhesség más, szóval simán lehet én nem aggódnék egyenlőre.
Nekem 3 terhességem volt és mindháromnál nagyon rosszul voltam.
Most hallottam a hírekben, h Katalin hercegnő ismét terhes és most is annyira kínozzák a rosszullétek mint az első kettőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!