Reggel hányt és hasmenése volt tegnap a gyerekemnek. Nagy bajt csináltam vele ha kapott enni?
sós kisperec, ropi, sok folyadék
egyébként ha nem étel okozta, hanem vírus, akkor bármit ehet nyugodtan, nem ezen fog múlni a gyógyulás.
Mi reszelt piskótát kaptunk almapürével gyerekként, ha rossz volt a gyomrunk vagy fostunk.
Egyesre ne hallgass, biztos valami bezzeganyuka, aki mindig mindent jobban tud. Kérdezd inkább az orvost.
Jól tetted, nem moat refom kaja, amit meg tud enni.
Főtt krumplit rizst én se tustam csak háztartási kekszet
Erőltetni nem kell de ha ő kér enni és valamit kíván is akkor adj neki.
Jaj istenem, mit kell itt azonnal tamadni meg cukorbombazni? Menjél répát főzni te az üvöltő beteg gyerekednek kora reggel egeszen nyugodtan, es viseld el, ha mas meg ad a sajátjanak két babapiskótát. Komolyan nem ertem az ilyen tamadasokat itt. Miért nem lehet normalisan valaszolni?
Kérdező, semmi bajt nem csináltál.
7. milyen kora reggel? majdnem dél volt mire kiírta a kérdést, gondolom nem 6-7 órát vajúdott rajta, hogy megkérdezze 😂
és már reggel óta “beteg” a gyerek, megfőzni a répát meg 20-30 perc.😅
engem miért kell támadni, miért nem lehet normálisan válaszolni? de egyáltalán miért az én válaszomra válaszoltok, törődjetek a kérdéssel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!