Masfel eves gyerek oda huzza a kezem ha akar valamit autista tünet?
Figyelt kérdés
Mindenkepp el viszem ki vizsgalasra mar van idöpontunk. Nagyon meg ijedtem mert azt olvastam ez egy autisztikus tünet, sokat huz magaval hogybjatszunk, es azt szereti ha en epitem a tornyot peldaul, ha en mutatom a könyvbe az allatokat, huzza oda a kezem. Neha repked is ha nagyon örül.2022. júl. 18. 09:46
31/32 anonim válasza:
Na ennek viszont , amit a vegere irtal nagyon orulok. Es tsmt vagy az ido vagy minek a hatasara hagyta el a kiskori furcsasagainak a 99%at?
32/32 A kérdező kommentje:
Tsmt töl rosszabb lett :)) vitaminok semmit se ertek. Az idö, sok türelem, közösseg stb.
2023. dec. 16. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!