Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Masfel eves gyerek oda huzza...

Masfel eves gyerek oda huzza a kezem ha akar valamit autista tünet?

Figyelt kérdés
Mindenkepp el viszem ki vizsgalasra mar van idöpontunk. Nagyon meg ijedtem mert azt olvastam ez egy autisztikus tünet, sokat huz magaval hogybjatszunk, es azt szereti ha en epitem a tornyot peldaul, ha en mutatom a könyvbe az allatokat, huzza oda a kezem. Neha repked is ha nagyon örül.

2022. júl. 18. 09:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
A valosagban meg 3 éves korig minden normális egy kisgyereknel a szülő meg helikopter.
2022. júl. 18. 12:05
 12/32 anonim ***** válasza:
44%
Az,autista tünet. DE nem jelent semmit.
2022. júl. 18. 12:36
 13/32 anonim ***** válasza:
77%

Húz magával, amikor játszani akar...hogyan a túróba fejezze ki, hogy játszani akar veled, hogyha nem tud beszélni?

Te építsed a tornyot, ne ő...egy másfél éves nem nagyon tud tornyot építeni semmiből, inkább rombol.

Te mutassad az állatokat a könyvben...nekem 3 éves a gyerekem, nem autista, és most is szereti, ha én mutatom az állatokat a könyvben.

Remélem, hogy valami magánrendelésen jó sok pénzt kib.sztok az ablakon ilyen baromságra, csak hogy megtudjad, hogy normálisan viselkedik a gyereked.

2022. júl. 18. 12:37
 14/32 anonim ***** válasza:
75%

Na jó,akkor tegyük tisztába a dolgokat, mert sokan elbeszéltek egymás mellett.

Hogy direkt,vagy véletlenül, azt nem tudom.

Szóval. Az én gyerekem autista.

Nem az a baj,ha húz magával játszani. Az se baj,ha veled építteti meg a tornyot.

Az a baj, az az autisztikus tünet,ha a TE KEZEDET HASZNÁLJA, azzal mutat meg dolgokat a SAJÁTJA HELYETT. Szóval nem kommunikál,legalább annyit,hogy "aaaaa" vagy "ooooo", miközben mutatna vagy magyarázna valamit. Hanem teljes mértékben a te kezedet húzza oda ahelyett,hogy megpróbálná megmutatni.

Ennyi.

2022. júl. 18. 12:53
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
Már évtizedek óta nem helyeznek komoly hangsúlyt az iskolában a szövegértésre. Így születnek ezek a google-s diagnózisok.
2022. júl. 18. 13:03
 16/32 A kérdező kommentje:
Szeretnem el mondani, hogy a kislany mutogat az ujjaval is, vannak szavai nem sok de vannak. Peldaul ha picit melegebb az etele mondja, hogy hö. Ha pisil akkor mondja hogy pipi. Ha meg latja az illemhelyet mondja, hogy pipi kaki. A kalorifernek azt mondja tüz, a fürdö kadra ra mutat mondja, hogy víz. Ilyeneket tud.
2022. júl. 18. 13:30
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
Akkor nem autista.
2022. júl. 18. 18:46
 18/32 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sem. Amiket írsz az mind teljesen normális kommunikáció.
2022. júl. 18. 19:57
 19/32 anonim ***** válasza:
90%
Én sosem csináltam ilyet, mégis autista vagyok.
2022. júl. 19. 18:16
 20/32 anonim ***** válasza:
57%
Azért ijedt meg biztos a kérdező, mert fél, hogy nagy lesz rajta a nyomás. Én sem értek egyet azzal, hogy ettől sokan ennyire meg kell, hogy ijedjenek, de lehet, hogy úgy fogja később érezni, hogy nem fogja tudni ezt csinálni vagy hogy majd nem bír vele, ha esetleg magatartás zavara lesz(pl. nagyon öntörvényű lesz és ezért ha nem az lesz, amitt ő akar, akkor dührohamai lesznek). Akik ide beregisztráltak, azok közül sokan vannak így ezzel. Biztos ezektől félnek meg attól, hogy majd nem fogják bírni ezt később. Amúgy kérdező, attól még nem biztos, hogy a fiad az.
2022. júl. 20. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!