Ha férfiként kell egy közösségi helyen WC re vagy fürdőbe vinni a kislányod akor a férfi vagy a női fürdőbe vagy WC be illik bevinni ?
Na, ezért kellene azt elintézni, hogy olyan legyen, mint Amerikában: wc. Simán csak ennyi.
Külön fülke, és mehet be férfi, nő, gyerek, hermafrodita, űrlény, bárki.
És mellette még néhány piszoár, az gyorsabb.
Mert az aztán jo lenne. A sok kiéhezett id¡ota meg kitudja milyen szándékú férfival egy wcbe tuti nem mennek. Kitudja hogyan kukkolnanak minket az a nyom-rekok. Ez borzasztó lenne 🙄😕
N
"egy wcbe"
Melyik részét nem értetted annak, hogy KÜLÖN fülke?
Meg a gyerekek is most gondolj bele 7 8 evvesen már nem.kisergeted a strandon WC re.
Kinezi egy pedofil aztán bemegy utána a WC re az kukolja
Nyilván a homoszexuális pedofílok most is nezegethetnek gyerekeket de a heterok nem és azok vannak többen.
Szóval isten ments
16# de alul is felül is zárt?
És a kezmoso rész ott oké fel van öltözve de ott vagy egy full zárt térben lehet hogy kettesben ha ép nincs bent más egy pedofil férfival.
És bármi van te mondhatja hogy csak WC volt nem nyúlt semmihez kamerazni ugye tilos WC ben .
Jó lehet paranoiás vagyok de ezzel tuti visszaélések lennének a nőkkel és a gyerekekkel szemben
" 7 8 evvesen már nem.kisergeted a strandon WC re."
Lányom most lesz 7. És de még egy darabig biztos, hogy kísérgetem. És egyértelműen a nőibe viszi a férjem is. És alap, hogy letörli az ülőkét.
Nyilván zárt.
Amerikában nagyon figyelnek az ilyenre.
És a wc előtti rész nyilván sok helyen be is van kamerázva úgy, hogy a kamera nem lát be a wc-be.
Értem az aggodalmadat, de egy pedofilnak nem kell wc, megtalálja így is az alkalmat és a helyet hozzá.
19# ha full zárt és kamarazva van a kezmosos rész akor azt mondom úgy igen lehetne ilyen kozos wc
De atol tartok sok helyen egyik vagy másik dolog nem lenne .
És pedofílok azért full 2 esben zárt helyen kevés helyen tudnak vadászni
Lépcsőházban talán de ott is 1 szer jössz egyszer mész de WC olyan hogy főleg egy kislány sokszor megy ki és szerintem ez veszélyes simán kifigyeli ki megy be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!