Hogyan érjem el hogy fejezze be a bepisilést?
Nem tudom, milyen táborba megy, de ha nagyon félsz, nyilván le lehet még mondani a tábort.
De egyébként ha nem mutogatja és a WC-ben veszi fel-le, akkor nem fog kiderülni
Nincs semmi gond a pelussal, ha kell! De diszkréten kell kezelni és megkérni a táboroztatót is, hogy segítsen a diszkrét kezelésben! A pelusról való leszokást, pedig ez esetben ne erőltesd! Sokkal inkább nyugtasd és idővel, ha érzi szeretik, hogy nincs semmi baj, akkor magától lejön róla! Tudnod kell, hogy sokkal több pelenkás tini, kamasz gyerek van, mint hinnéd, de részben a szégyenérzet miatt nagy tabu a kérdés. Ellenben tud a betegség sosem szégyen, s ez egy olyan dolog, ami ha 9 évesen van kinőhető. Ha 40 vagy 50 éves lenne, akkor más a kérdés...
De bíz benne és szeresd! S ami még fontos: Kérj diszkréciót, segítséget és a táborba nyugodtan engedd el!
Szerintem ez már haladás.
Egyébként a táborban volt rajta pelus? És utána otthon?
Lehet, hogy ha levennéd róla, akkor fokozatosan megszűnne a bepisilés.
Én mindenképpen rajta hagynám a pelust, mivel nem akaratosan pisil be, nem is érzékeli az ingert valószínűleg.
Ha jár pszichológushoz, idővel el fog múlni, de addig is inkább legyen pelusos, hogy legalább ne csurom pisisen ébredjen.
Illetve, nem volt neki a táborban megalázó? Mert az is visszatarthatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!