Szerintem nem úgy általában a "dackorszakot" kezeled, hanem az éppen aktuális problémát. Én legalábbis nem tervezek ennél jobban előre, élvezem a jó pillanatokat a két hiszti között, aztán ha van hiszti, azzal megpróbálok úgy megküzdeni, ahogy abban a pillanatban jónak látom/tudok.
Vagy ha úgy általában érted a kérdést, mint lelkiekben hogyan küzdesz meg a nehezített körülményekkel, akkor arra nagyon jó lehet egy-egy pohár bor és hétvégente pár óra énidő :D
Mi most vergődtünk ki a dackorszakból, engem nagyon megviselt.
Tény, hogy a lányom extrém eset, de örülök, hogy már vége.
Na, nem azt mondom, hogy nincs nyafogás, de azért nem 0-24 óra hiszti és földönfetrengés.
Aztán lehet, hogy ti megússzátok 3-4 sírással az egészet, szóval erre nem lehet előre készülni.
Legyél türelmes, következetes, az első pillanattól húzd meg a határokat és ha megértette a szigorú határokat, akkor el lehet kezdeni kompromisszumot kötni.
Vértezd magad fel humorral és tojd le, hogy mit mond vagy hogy néz rátok a környezetetek. Nekem talán ez volt a legnehezebb: elviselni a
megvető pillantásokat vagy beszólogatásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!