Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mással is volt már ilyen?

Mással is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Csomószor bántottam a testvéreim gyerekeit de nem szándékosan egyszer jöttünk haza aztán már mindenki fáradt volt én is aztán Lizát akartam felrakni a galériára de véletlen beütöttem a fejét aztán egyszer volt hogy játszottam jázminnal és véletlen bele kaptam a szemébe vagy hogy a komp rosszul volt megkötve én meg megpróbáltam csinálni de nem sikerült és ki pottyant (A kompos nagyon rég volt). Ezek mind véletlenül történtek és én nagyon is szomorú vagyok hogy ennyire béna vagyok de mindig próbálok figyelni vigyázni rájuk de nem akar menni :( És persze a testvéreimnek mást mondok mert nem merem elmondani az igazat. Mással is történt ilyen? Sokszor? Az igazat mondtad el? Nagyon szégyelljem magam hogy ennyire ügyetlen vagyok? :(
2010. szept. 19. 16:04
 1/1 köles válasza:
Ilyesmi bárkivel előfordulhat! Meg kell vigasztalni, bocsánatot kérni és nem kell vele tovább foglalkozni. Viszont jobb, ha elmondod az igazat, ugyanis a gyerek úgyis elmondja...
2010. szept. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!